Vegetarische spinazie tortellini met crème fraîche

Ingrediënten
1 ui
2 teentjes knoflook
Spinazie tortellini voor 1 persoon
1 klein blikje maïs
2 tomaten
2 paprika’s
125 gr crème fraîche
Een paar gesneden zwarte olijven
Olijfolie voor het bakken en peper en zout naar eigen smaak toevoegen

Begin met het snijden van de ui en de teentjes knoflook. Om de knoflookteentjes te pellen is het handig om deze in een afgesloten bakje te doen en heel hard te schudden. Als je altijd moet huilen als je een ui snijdt is het misschien een idee om een lepel in je mond te doen, klinkt raar maar het helpt mij. Snijd vervolgens de rest van de groenten, maar houd de ui en de knoflook apart, want deze ga je straks eerst even snel bakken. Als alles is gesneden bak je eerst kort de ui met de knoflook, hierna  gooi je de paprika’s, tomaten, maïs en olijven erbij. Bak dit kort en voeg daarna de crème fraîche toe en bak nog een paar minuten tot alles goed is opgewarmt. Terwijl je dit doet kook je de tortellini volgens de verpakking. Als dit klaar is gooi je alles bij elkaar en kan je eten 🙂

Vaak heb ik genoeg voor twee porties.

image

Eetsmakelijk!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s