Gevulde paprika met gorgonzola en pittige pita broodjes

Ingrediënten gevulde paprika:
1 Paprika
20 gr Couscous
Kokend water
1 eetlepel Maïs
2 Zwarte olijven
1/2 Rode peper
1/2 Tomaat
20 gr Gorgonzola

Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden. Snijdt daarna de bovenkant van de paprika af en verwijder de zaadlijsten. Bereid vervolgens de couscous door het kokende water toe te voegen (verhoudingen van verpakking halen). Snijdt ondertussen de olijven, rode peper en tomaat in kleine stukjes en roer deze door de couscous heen. Vul vervolgens de paprika met het couscous mengsel. Snijdt vervolgens de gorgonzola in stukjes en leg deze bovenop het couscous mengsel. Bak deze vervolgen in ca. 20 minuten gaar.

Ingrediënten pittige pita broodjes:
1 Pita broodje
Olijf olie
1 Tomaat
1/2 Rode peper
1/4 Ui
1 Avocado
Peper en zout

Snijdt het pita broodje door midden en bestrijd de binnenkant met olijf olie. Bak deze vervolgens in een pan todat beide kanten lekker krokant zijn. Ondertussen kan je beginnen met het in stukjes snijden van de rode peper en ui, en het in plakjes snijden van de tomaat en advocado. Als de pita broodjes klaar zijn stooi je hier wat peper en zout op. vervolgens kan je ze gaan beleggen met de rode peper, ui, tomaat en advocado.

image

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s