De oplossing voor verkleurde nepsierraden

Voor mijn verjaardag heb ik een hele mooie navelpiercing van een vriendin gekregen in de kleur rosé. Normaal gesproken zijn navelpiercings van chirurgisch staal of titanium en verkleuren ze daarom niet. Zodra er echter zo’n laagje (nep) rosé overheen gaat zal dit laagje verkleuren. Ook bij deze piercing, met veel andere sierraden die niet van echt goud of zilver zijn gebeurd dit ook. Nu heb ik echter de oplossing! Smeer het sierraad goed in met tandpasta en wrijf hier een tijdje over, echt alsof je hem schoon poetst. Spoel alle tandpasta vervolgens goed weg en je sierraad ziet er weer goed uit! Waar tandpasta wel niet allemaal goed voor is 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s