De oplossing tegen fruitvliegjes

Iedereen heeft vast wel fruitvliegjes in huis, ikzelf ook. Nu is dat op mijn kamer van 13 vierkante meter niet echt een pretjes, helemaal niet als het er meer dan 3 zijn. Nu kon ik eerst niet echt een goede oplossing vinden om ze uit te roeien. Dus mijn oplossing was alle fruitvliegjes platslaan en geloof me mochten er ooit fruitvliegjes doodsla kampioenschappen komen, dan ben ik de winnaar.

Maar, ik heb goed nieuws! Mijn moeder kwam met DE OPLOSSING. Doe water met zeep en fruitazijn in een beker en je hebt een dodelijke val gecreëerd. Als je dit nu combineerd met een fruischaal waar de vliegjes niet bij kunnen en een dichte prullenbak ben je in no time van die vervelende vliegjes af!

fruitvliegjes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s