Uiteten bij pizzaria Italia

Voor haar verjaardag had ik mijn stiefzusje een gezellig etentje gegeven bij pizzaria Italia, 5 maanden later was het zo ver (oeps, dat is wel heel lang). Nu ga ik jullie natuurlijk vertellen hoe dit was!

Allereerst was het super gezellig en was het heel erg leuk om weer even bij te kletsen, als ik namelijk op de woensdag bij mijn moeder ben schiet even bijkletsen met haar er namelijk vaak even bij in terwijl we het echt altijd enorm gezellig met elkaar hadden, best jammer dus. Dit soort dingen moeten we dus echt vaker doen! We hebben er uiteindelijk dan ook 3 uur lang gezeten wat gelukkig helemaal geen probleem was, heel fijn dat ze ons gewoon met rust lieten na onze warme chocolademelk met slagroom (altijd het perfecte einde bij uiteten gaan) en niet nog gingen vragen of we nog meer wouden.

Ik vond wel dat er niet heel veel vegetarische opties waren, dit assortiment is natuurlijk altijd wat minder, misschien moet ik hier dan ook nog een beetje aan wennen ofzo…. Wat echter wel onhandig was dat niet alle vegetarische pizza’s onderhet kopje vegetarische pizza’s werd genoemd. Ik moest alle normale pizza’s ook nog gaan doorspitten, wat wel zwaar was, al die heerlijke vleespizza’s die ik normaal gesproken zou kiezen…. Mijn advies aan alle restaurants (vooral de pizza restaurants) deel alles gewoon netjes in onder de kopjes als je toch al besluit om die te gaan gebruiken, of geef even met een soort teken aan welke opties vegetarisch zijn, scheelt echt een hoop werk. Het eten is echter wel echt heel erg lekker, dus al dat werk om de vegetarische pizza’s bij elkaar te zoeken is het zeker waard!

Voor studenten zou ik dit restaurant echt aanraden, voor 2 mensen waren we maar 30 euro kwijt! Verder zit het ook in de binnenstad wat heel erg leuk is en is het een heel gezellig restaurant. Het is eigenlijk verbazingwekkend groot, maar doordat het niet 1 grootte zaal is lijkt het een stuk knusser. Het is wel gek dat dit restaurant geen ramen heeft… wel heel erg goed opgelost door zelf ramen te schilderen met allemaal italiaanse voorstellingen, wat het eigenlijk extra gezellig maakt, super opgelost dus!

Mijn advies: als je zin hebt in goedkoop eten, gezelllige sfeer en de italiaanse keuken moet je hier zeker eten!

image

Liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s