Falende vegetariër

De laatste tijd heb ik er een beetje moeite mee om geen vlees te eten. Als ik zelf kook is het heel erg simpel, want ik haal dan gewoon geen vlees in huis. Laatst heb ik alleen al pannenkoeken met spek gegeten, anders werden ze weggegooid. Verder heb ik ook vlees gegeten terwijl ik met vriendinnen aan het eten was bij een sushi restaurant.

Ik denk dat het misschien goed is als ik mijn eetgewoontes een beetje ga aanpassen en wel vlees ga eten als ik in een restaurant eet. Ik vind het namelijk zonde om veel geld te betalen voor iets, terwijl ik eigenlijk graag vlees wil eten. Vaak is de keuze voor vegetariërs namelijk een beetje matig en vind ik het niet eens zo heel erg lekker. Het is wel jammer dat ik dus mijn doel om een half jaar geen vlees te eten moet bijstellen, maar ik vind het gewoon zonde om eten weg te gooien of eten te eten dat ik minder lekker vind voor redelijk veel geld….

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s