Op interrail dag 1

(11:30) Vanaf vandaag met anouk op interrail. Het begon allemaal heel leuk toen we de eerste bus niet konden vinden die ons naar Leer zou brengen. Uiteindelijk last minute toch allemaal nog goed gekomen. Nu zitten we inmiddels in de trein naar Hamburg, helaas geen plek dus zitten op de grond en met mijn duitse kennis opgevangen dat er een deur kapot is dus we gaan in een slakken tempo vooruit… hopelijk halen we onze overstap naar Praag waar we drie dagen zullen zijn! 

(12:57) De trein naar Praag makkelijk gehaald, die ook nog vijf minuten vertraging had. We hebben nu een hokje van zes plaatsen voor onszelf en luxe stoelen, dus deze rit van 6,5 uur moet goedkomen. De vorige trein had zelf zo weinig vertraging dat we zelfs nog onze eerste aankoop van de vakantie hebben kunnen maken: desinfecteerspul, want de wc’s zijn toch wat vies… 

(23:07) Na 6,5 uur in de trein gezeten te hebben waren we eindelijk aangekomen! Daarna eerst het hostel zoeken en daar op bed geploft. Toen ook mijn allereerste pokemon gevangen 💪 en daarna opzoek naar eten. Uiteindelijk kwamen we terecht bij een kruising tussen een Subway en een McDonald’s die nog wat extra gezond probeerde te doen, dus toen een lekker Grieks broodje gehad in Praag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s