Op interrail dag 3

(19:59) Na vannacht uit te zijn geweest in de grootse uitgaansgelegendheid van centraal europa, eindelijk neergeploft in een parkje om ons avond eten op te eten. We hebben een super leuke nacht gehad en op bijna alleen maar muziek gedanst uit het tijdperk van mijn ouders… Wat wel echt geweldig was! We gingen met een jongen uit die we in de trein hadden ontmoet en die ons hielp andere jongens te laten geloven dat Anouk en ik een koppel waren zodat ze ons niet lastig vielen, super handig dus! Of hij deed zelf alsof hij op mannen viel, geloof me ik heb jongens nog nooit zo ontzettend snel op de vlucht zien slaan 😂 maar na een tijdje hadden we een groepje mensen verzameld die daar ook gewoon waren om te dansen en hebben we leuk geouwehoerd met zn allen! En als klap op de vuurpijl kwamen we vlak voor het einde van de avond een Spaanse studentenband tegen die buiten nog wat muziek ging spelen, leuke afsluiter dus! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s