Op interrail dag 4

(7:37) Na ’s ochtends veel trein stress te hebben gehad (de interrail app gaf niet onze treinreis aan zoals wij die hadden…), zitten we eindelijk in de goede trein (let’s hope) en heeft hij al drie minuten vertraging en hebben we een overstap van vijf minuten… Als dat maar goed gaat!

(10:12) Overstap gehaald, de trein kwam zelfs te vroeg aan! Het duurde alleen een beetje lang voordat het perron verscheen op de borden, dus toch nog wat overstap stress. Hopelijk komen al die andere overstappen nu ook goed, want bij deze zouden we volgens ons treinschema de minste tijd hebben. Nu op naar Linz en daar weer overstappen, alleen zitten we nu we in een coupé met naar bier ruikende luidruchtige mensen…

(19:57) We zijn eindelijk in het hostel na elf uur onderweg te zijn geweest. Het laatste gedeelte van de reis ging redelijk soepel toen we eenmaal in Oostenrijk waren ;). Nu liggen we uitgeteld op bed en gaan we zo op zoek naar wat te eten. We merken alleen nog niet helemaal dat we in een stad zijn, meer in een voorstad ofzo. Morgen dus even Ljubljana verkennen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s