Op interrail dag 5

(17:51) Nadat we pas om kwart over drie richting centrum gingen inmiddels bij een restaurantje beland aan het water. Eerst een uur de kaart bestudeerd voordat we eindelijk een keuze hadden gemaakt, hopen op lekkere pasta nu! Het is helaas gaan onweren, dus mogelijk zo naar binnen verhuizen als het echt losbarst. Persoonlijk vind ik Ljubljana een mooiere stad dan Praag, het voelt hier veel minder druk en toeristisch aan dan Praag. 

(23:24) Eindelijk mijn boek kunnen neerleggen om de foto’s van mn camera naar mijn telefoon over te zetten! Tijdens het eten heb ik nog wat musjes gevoerd, wat erg grappig was en genoten van mijn ravioli met zongedroogde tomaten en mozzarella met kaassaus. Daarna zijn we nog even door de stad gelopen, we kwamen langs een hele leuke etensmarkt, helaas hadden we dus net gegeten… (gelukkig was het niet zo heel erg veel goedkoper dan het restaurant;) ) en hebben toen nog even gezeten op de slagersbrug om vervolgens in 1 keer de weg terug naar het hostel te vinden :). Morgen gaan we wat eerder heen, ook al hebben we het centrum inmiddenls al wel goed kunnen bekijken. Het oude stadscentrum gaf mij meer een soort dorpsgevoel in plaats van iets heel massaals, wat dit centrum heel erg leuk en gezellig maakt! 

Het lukt helaas niet om de foto’s te draaien  😦

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s