Op interrail dag 6

(12:54) We wouden vroeg opstaan, maar uiteindelijk kwamen we pas echt om twaalf uur uit bed… de wekken was wel om kwart over tien gegaan. Gelukkig hebben we het grootste gedeelte van het centrum gisteren al gezien en wouden we vandaag alleen even naar de markt en tivoli (het park), dus het is niet zo heel erg dat we wat later zijn! We hopen dat de foodmarkt er vanavond weer is, dus we zullen zien ๐Ÿ™‚

(16:06) Nadat we in een parkje hebben ontbeten/geluncht en duiven hebben zien vechten om het laatste restje van mijn broodje (waar de mussen er uiteindelijk mee vandoor gingen). Hebben we mooie armbandjes gekocht en zitten we nu op een terasje met cocktail in aantocht. 

(22:45) Lekker uitgeteld op bed liggen, alleen zo onze tassen weer inpakken want morgen moeten we voor tien uur uitgechekt zijn, helaas. ‘S avonds zijn we naar Tivoli geweest, een redelijk groot park aan de bovenkant van Ljubljana. Hier hebben we ons avond eten gegeven terwijl we zaten op een mini steiger bij een meertje. Het was echt super om daar ’s avonds te zitten :). Op een gegeven moment hadden we een stuk of 20 musjes om ons heen verzameld die we stukjes brood gaven, kijken hoe ver we ze bij ons in de buurt konden krijgen. Daarna zijn we terug gelopen naar het hostel en op bed neer geploft ๐Ÿ™‚ 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s