Op interrail dag 7

(11:16) We moesten al om negen uur opstaan en tien uur uitchecken… veeel te vroeg voor ons en daar komt nog bij dat de trein naar Rijeka pas om tien over drie vertrekt. Hoe onhandig…. dus nu doen we maar hetzelfde als gisteren; broodjes, snacks en wat te drinken halen voor vandaag bij de Hofer en dan weer in dat leuke parkje chillen.. alleen nu moeten we dat nog twee uur lang doen en ik heb de neiging om hier gewoon op een banlje te gaan slapen. Is alleen niet echt een optie.. en naar het centrum gaan waarschijnlijk ook niet want dan bezwijken we onder het gewicht van onze tassen. Mocht ik ooit gaan backpacken en ik moet langere stukken lopen dan een half uur dan ga ik wel een andere backpack aanschaffen en proberen nog minder mee te nemen.

Terwijl ik dit aan het schrijven ben is er inmiddels een vierde man bij ons in het parkje komen zitten, nog drie en de cirkel is rond. Ook een leuk verschil tussen anouk en mij, anouk denkt van bijna alle mannen die hier zitten dat ze dakloos zijn, ik denk het tegenovergestelde. Het is alleen wel de vraag waarom al die mannen hiet in hun eentje zitten, of ze houden hier straks gewoon een eenzame mannen bijeenkomst. 

(11:37) Gisteren werden we in dit park dus overspoeld met duiven, nu zijn het ouderen mannen (die ons gelukkig wel met rust laten, anders waren we al lang weg). Nu zit alleen 1 van die kerels alleen al een joint te roken, heeft net een lijntje van iets naar binnen gesnoven en heeft een tijdje terug al een halve liter bier gedronken. Mocht het nog niet duidelijk zijn: we hopen heel erg dat deze meneer snel oprot!

(14:56) Anouk en Lotte in de trein, eindelijk!!!! Het is alleeen heeel erg warm en zweten is nou niet echt mijn favoriete bezigheid. Nog tien min wachten en dan gaat hij rijden. Gelukkig vandaag wel een korte treinreis (3 uur)!

(19:26) Eindelijk in het hostel aangekomen. Het is een super hostel en de eigenaar is heel erg aardig! (Hostel Kosy) op het eerste gezicht is dit hostel echt aan te raden! Nu heb ik alleen honger en willen we eerst nog douchen voordat we gaan eten, dilemma dus!

(23:16) Uiteindelijk bij de Mac belandt, waar gekke Nederlanders met ons een gesprek aanknoopten die een beetje dronken waren. Die konden we mooi uitlachen, want hun versier kunsten waren nogal beroerd… om te huilen eigenlijk. We werden dus mooi vermaakt! Er was ook eem soort Europees studenten sport evenement bezig, dus daar nog even naar de basketballers gekeken (zeer frustrerend dat ik dit niet meer mag…). Nu lekker liggen op bed en zo slapen šŸ™‚

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s