Op interrail dag 8

(22:41) Vandaag gingen we pas om drie uur op pad… oeps, beetje laat. Eerst een lekker ontbijtje gehaald en daarna door naar het kasteel, het bleek alleen dat we een soort mega trap omhoog moesten… Nou is dat niet zo’n probleem als ik niet na vijf minuten als last had gehad van m’n astma en anouk niet zo snel door haar drinken heen ging. Uiteindelijk gingen we echt in een slakkentempo omhoog, anders ging ik piepen tijdens het ademhalen en daar wordt niemand blij van. Gelukkig voor Anouk was er net over de helft een waterkraantje! 

Toen we eenmaal boven waren, was het niet een heel bijzonder kasteel, maar wel leuk om even naar toe te gaan! Vooral het uitzicht was mooi. Alleen anouk was een beetje bang toen we bovenop de toren stonden, die hield zich dus goed vast. 

Naar beneden ging gelukkig een stuk makkelijker, dus toen liepen Anouk en ik heel synchroon de trap af. Daarna zijn we gezellig gaan eten bij een restaurantje aan zee, waar ik nu eindelijk een keer pasta carbonara bestelde en anouk een garnalen risotto. Het restaurant heette Restaurant Gardens, mocht je naar Rijeka gaan is dit echt een aanrader! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s