Op interrail dag 9

(23:09) Vandaag een dagje strand gehad, heel relaxed. Wat het nog leuker maakte was dat mijn vader ons heeft opgehaald uit Rijeka en meegenomen naar zijn camping! Heel erg leuk om m’n vader even te zien op vakantie en het was ook heel gezellig! De dag begon alleen niet zo soepel… We moesten om kwart over acht opstaan, want om kwart over negen kwam m’n vader ons halen. Nu hadden we alleen wat problemen met de wekker… Hij ging wel af gelukkig, alleen hij stopte vanzelf weer met afgaan. Gelukkig werd ik half wakker en na een half uur dommelen besefte ik me dat we we uit moesten. We waren dus een klein beetje te laat en ook heel erg moe, want we konden niet slapen ’s nachts… 

Na deze iet wat minder soepele start hebben we eigenlijk een hele leuke dag gehad! Lekker geluncht, gezwommen in de zee, even een dutje gedaan op het strand, zijn we bijna verbrand, van een pier afgesprongen, gelachen om puberende jongens en gezellig met de hele familie uit eten geweest! Top dag dus. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s