Op interrail dag 10

(23:02) Vandaag de hele dag op het strand gelegen, omdat wij altijd zo laat opstaan was dat dus van drie uur tot half zes. Het was een heel mooi strand, maar we hadden een telefoon of camera mee dus geen foto’s helaas. Het was alleen wel een behoorlijk stuk lopen… mocht je dus ooit naar Rijeka gaan en aan het strand willen liggen, ga dan dichter bij de stranden in de buurt zitten en niet midden in het centrum. De zee hier is wel echt een pluspunt, hij is zo ontzettend mooi helder dat ik het niet naar vind om er in te zwemmen. Het is alleen wel een steentjes strand, dus neem iets dikkers mee om je handdoek op te leggen! Toen we weer in het hostel waren hebben we ons snel gedoucht en zijn uit eten gegaan. Weer naar hetzelfde restaurant als op de tweede dag en ook nu was het weer heel erg lekker! Ga hier dus echt heen als je in Rijeka bent, het is echt lekker eten en de sfeer is heel gezellig. Morgen moeten we helaas al weer uitchecken en vertrekken we met de trein naar Innsbruck. Vandaag hebben we dus geen foto’s gemaakt, dus ik kan ook niks laten zien helaas 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s