Op interrail dag 11

(13:22) We zitten in de trein weer terug naar Ljubljana waar we een overstap tijd hebben van 37 minuten, jippie.. We komen ook pas om kwart voor 10 aan in Innsbruck, maar we konden wel lekker uitslapen. Inmiddels zijn onze ID kaarten al weer twee keer gecontroleerd en kunnen we nu weer verder slapen. We zijn natuurlijk moe omdat we weer minder dam 8 uur hebben geslapen. Het is waarschijnlijk handig als we in Innbruck proberen om weer een beetje aan normaal slaapritme proberen te krijgen!

(16:13) Op naar Villach. Net een MacDonalds menu naar binnen gewerkt en wat werden we gelukkig van die ijskoude cola! Gelukkig zaten we in 1 hokje met zijn tweetjes, nu konden we ongegeneerd ons eten naar binnen schuiven zonder dat iemand daar kotsneigingen van kreeg of last had van de geur! 

(18:07) In de trein naar Salzburg zitten we vlakbij een groep puberende jongens die ruzie maken over uno… Heel leuk dat ze steeds meer hun stem verheffen om hun punt duidelijk te maken, ze geloven allen in andere regels. Die worden het dus nooit eens! Ook zien we hier de perfecte Oostenrijkse familie. Een vader, moeder, oma en twee kinderen van rond de 6/8. Ze zijn lekker wezen wandelen in de bergen, nu zitten ze in de trein, maar ze moeten door de drukte verdeeld zitten. Nu blijft de vader heel plichtsgetrouw staat bij de kleine meisjes terwijl hij mama en oma lekker laat zitten, wat een hoffelijkheid.

(20:17) We zitten nu in de laatste trein op weg naar Innsbruck, met tien minuten vertraging helaas. Het overstappen is wel weer helemaal goed gegaan, dus daar hebben we nu geen stress meer over. De treinen van Duitsland zijn denk ik wel mijn favoriete treinen, of tenminste het soort trein waar we nu voor de tweede keer inzitten. Hij is zo luxe dat je zelfs te veel beenruimte hebt, ik kan namelijk nu niet meer met mijn knieën steunen op de stoel van mijn voorganger #luxeproblemen….

(22:33) Eindelijk bij het hostel aangekomen. We zijn ook alweer verkeerd gelopen… Ik denk echt dat we nog nooit ergens zijn aangekomen volgens de geplande route, maar we komen er wel gelukkig. Deze keer ging het mis doordat we op een andere plek uitstapten dan waar Googlemaps dacht dat we het station uit kwamen lopen en Anouk toen vervolgens niet wou checken of het de goede straat wel was bij de tweede afslag. Het was nogal donker en twee andere backpackers gingen ook die kant op, dus wij snelwandelden daar heel hard achteraan, dat voelde namelijk wel veilig. We vroegen ons ondertussen nog af of de backpackende jongens het ook eng vonden dat er twee meisjes heel hard achter ze aanliepen, maar wees eerlijk wie is er nou bang voor twee meisjes die er nogal kapot uitziet van al dat harde lopen. 

Het hostel ziet er tot nu toe heel erg verzorgd uit, we hebben zelfs allebei een bureau en voor het eerst twee handdoeken. We zijn er ook achter gekomen dat we ontbijt krijgen hier. Ik snap ineens ook waarom dit hostel twee keer zo duur is als het hostel in ljubljana, het ziet er namelijk veel beter uit, de kamers zijn groter, hebben meer meubels en zien er veel verzorgder uit!

Slaaplekker xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s