Op interrail dag 13

(11:07) Deze keer was het lotte die na het ontbijt in slaap viel. Ik schrok uiteindelijk wakker van de schoonmaakster die de prullenbak wou legen en schijnbaar lag ik ook wat te snurken… Het is vandaag al weer de laatste echte vakantiedag en morgen gaan we eindelijk weer naar huis! Niet dat het niet leuk was hoor, het was ontzettend gezellig juist! Ik ben er alleen wel aan toe om weer even thuis te zijn, ik ben bijna de hele maand juli weggeweest en ga eind augustus al weer naar Ierland. Op naar huis dus! Alhoewel ik daarna vrij snel weer op vakantie ga met mijn vriend, dus zo heel veel ben ik helemaal niet thuis deze zomer. Nu eerst douchen en daarna weer door Innsbruck heenlopen!

(21:27) Het is net losgebarsten hier, we zitten midden in het onweer! Gelukkig zijn we wel in het hostel, maar we hebben het laatste stukje gerend met al onze boodschappen voor morgen. Het begon nogal te regenen de laatste 300 meter. De rest van de dag was gelukkig wel heel mooi! Eerst een beetje winkels bij langs geweest in het centrum, ik had namelijk nog wat verjaardagscadeautjes nodig (die ik gelukkig ook gevonden heb!). Daarna hebben we zijn we nog naar St. Anne’s column geweest en de Triumphal Arch. Die hadden we gisteren gemist, dus vandaag nog even opzoek geweest. Daarna hebben we nog wat door de stad gelopen en zijn we nog wat leuke kledingwinkels binnen geweest.

Toen we daar klaar mee waren zijn we op een terras gaan zitten en hebben ee non-alcoholische cocktails besteld. Daarna hebben we op datzelfde terras ook nog gegeten, want we zater daar best prima! Toen hebben we twee enorme hamburgers besteld die echt super lekker waren, ik kreeg die van mij alleen bijna niet op.

Na het eten moesten we nog opzoek naar een supermarkt zodat we morgen ontbijt hebben. We konden heb echt niet vinden… Hij zou bij het station zitten, dus wij zijn twee keer langs het hele station gelopen, maar geen supermarkt… Bleek dat die supermarkt onder het station zat, geen wonder dat we hem niet vonden, er hingen namelijk ook  geen bordjes. Toen we eenmaal bij de kassa waren vroeg de caissière ook nog of Anouk en ik een tweeling waren, dat is al de tweede keer deze vakantie. Toch vind ik persoonlijk nou niet echt dat we zoo veel op elkaar lijken dat we een tweeling kunnen zijn ;). Ik ga nu snel douchen en slapen, want morgen hebben we weer een lange reisdag!

X, fijne avond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s