Opvallende dingen in Ierland!

Nadat ik nu anderhalve week in Ierland ben en ik een halve week op de campus met echt alle Ieren heb gespendeerd vallen mij toch een aantal dingen op.

Echt bijna alle jongens hebben een joggingbroek aan en ook een redelijk groot percentage meisjes! Het is echt gewoon de dagelijkse outfit, een joggingbroek met een t-shirt en misschien een vest. Ook hebben ze van die typische Geordie Shore kapsels (die serie is trouwen echt mijn guilty pleasure, al die drama heerlijk haha!) Ook werd mij gevraagd of ik het niet lastig vond dat ik een relatie heb met al die sportschool Ieren om mij heen (nee het zijn geen sprietjes, het lijkt wel alsof ze in ieder geval meerdere keren per week in de sportschool te vinden zijn), maar nee geef mij maar een Hollandse kaaskop hoor!

geordie-shore

Sowieso zijn alle mensen hier veel meer met uiterlijk bezig heb ik het idee. Ik zag een paar dagen terug een groepje freshers (eerstejaars) langslopen terwijl ze opweg waren naar een feestje en ze hadden echt een hooggehalte zie-poes-net-niet-jurkjes aan, met de bijbeborende hoge hakken natuurlijk. Ook hebben ze make-up skills waar je U tegen zegt! waar ik blij ben met een goed aangebracht oogpodlood gaan zij echt all out. Niet dat ik dat nou zo graag wil, maar ik doe het ze echt niet na. Natuurlijk kan niet iedereen dat, maar ze doen het goed.

Het Ierse accent is trouwens ook echt onverstaanbaar. Ik heb het al zo erg gehad dat ik meerdere keren aan iemand heb gevraagd wat ze zeiden en ik het pas snapte toen ze zo langzaam gingen praten dat je bijna dacht dat ik een idioot was. Dat is dus zeker nog even wennen. Verder zijn alle mensen tot nu toe wel super aardig en willen ze je graag helpen als je even niet meer weet wat je moet doen.

Bye, X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s