Ierland week 2

Super spannend dat op maandag mijn eerste college week alweer begon! Het zou meteen beginnen met een lab (een practica waarbij je in het lab werkt) van Anatomy and Physiology. Nadat ik netjes had uitgezocht waar al mijn lessen zich zouden bevinden en hoe ik daar zou moeten komen was ik keurig een kwartier vantevoren aanwezig. Uiteindelijk was het enige andere meisje dat was komen opdagen een andere erasmus student die ook niet wist dat er in de eerste week soiwieso geen practica zijn. Super leuk, de hele dag tegen dat practica lopen aan hikken en zenuwachtig zijn omdat ik officieel niet voor dat vak sta ingeschreven en me dus maar gewoon moet aansluiten bij een practica. Allemaal voor niks, maar wel een leuk stukje campus ontdekt! 

Dinsdag en woensdag heb ik vooral veel colleges gevolgd en ben ik er achter gekomen dat een aantal toch niet echt iets voor mij zijn… TIJD OM TE WISSELEN (wat inmiddels is gebeurd)! Op woensdag was ook een soort markt waar alle society’s en clubs stonden. Daar heb ik me aangemeld voor trampoline springen en atletiek. Bijna had ik me ook voor Basketbal aangemeld, maar ik kon de verleiding tot nu toe weestaan, laten we hopen dat dat zo blijft! Het is gewoon zoooo leuk, maar ik wil niet eindigen zoals mijn ouders met allerlei gescheurde banden in hun knieën. Niet dat atletiek zo geweldig is voor je lichemalijke gesteldheid… Hopelijk wel iets beter! Ik heb die avond zelfs hardgelopen met nog twee anderen! helaas merkte ik de volgende dag wel dat ik echt al drie maanden niet had gesport… helaas. Die avond heb ik het helaas moeten doen met een koude douche na het sporten, terwijl we ook nog een stuk in de regen hebben moeten rennen. Het was dus niet echt een enorm succes, maar lekker om weer te rennen! 

Donderdag heb ik na mijn college meteen het warme water geregeld, koud douchen wil ik echt niet nog een keer! Toen ik eenmaal terug was van college heeft het eigenlijk de hele dag geregend, dus geen nieuwe waslijn voor Lotte. Dat regel ik dan wel op een andere dag met mooi weer. ‘S avonds was het eerste feestje van deze week. Het was een feest van de verschillende villages, hier was een gratis barbecue (waar we te laat voor waren) en er was gratis ijs! Op de weg naar het feest toe was er echter een klein oponthoud, er was een meisje zooo dronken dat ze niet meer kon staan. Ze was net bambi op het ijs! Uiteindelijk heeft een agent haar veilig naar huis gebracht (godzijdank, want ze was niet vooruit te branden. Het was heel sneu voor de vriendin van het dronken meisje, zij kon het echt niet meer handelen). Toen we er eindelijk waren hebben we een super leuke avond gehad, ik had een gratis ijsje en er speelde een band! 

Vrijdag heb ik overdag gewoon mn colleges gevolgd en ’s avonds op naar het volgende feest in stables! Rum en cola staat mogelijk niet meer op het menu (sorry opa en oma, ook jullie kleindochter is wel eens een beetje dronken). Niet dat ik heb gekotst of niet meer kon lopen, staan of geen dingen meer kon herinneren, het gaat gewoon erg hard als je dat drinkt. 

Zaterdag heb ik dus een echte bijkomdag gehad en heb niks uitgevoerd behalve een mislukte cake maken… Heel tragisch! 

Zondag eigenlijk ook niks interessants gedaan. Vooral films kijken en dingen voor studie uitzoeken. Ook heb ik nog de was gedaan! Helemaal geen probleem  ik mijn waslijn ging ophangen. Die maakte ik namelijk vast aan mijn rolgordijn! Je ziet het vast aankomen, maar toen ik de was aan het ophangen was en even mn evenwicht verloor toen ik op het bed kwam er iets meer druk te staan op de waslijn. Het gevolghiervan was de het hele rolgordijn naar beneden viel! Gelukkig was hij gewoon uit z’n houder geschoven en kon hij dus teruggeplaatst worden! Nu hangt de was er iets verdeelder bij, maar alsnog vast aan het rolgordijn, er is namelijk niet echt een andere optie…

Veel plezier aankomende week!!

Advertenties

3 thoughts on “Ierland week 2

  1. Veel succes, plezier en levenservaring wensen wij, Peter en Myra , jou toe in Ierland. Wij missen je op mama’s verjaardag vandaag! Zorg goed voor jezelf.👌😘😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s