Ierland week 3

Inmiddels is het echte leven echt weer begonnen, waar ik vorige week voornamelijk introductie colleges had moet ik nu weer goed opletten. Het is zelfs zo dat ik weer studiegerelateerd materiaal moet gaan lezen, wat een hel. Ook begginen van twee vakken de practica deze week. Had ik al gezegd dat ik voor het vak Animal Diversity een hart moet gaan ontleden voor een cijfer, ik denk dat jullie wel snappen dat ik dus niet zo uitkijk naar de practica. Gelukkig gaan we ook naar beestjes onder de miscroscoop kijken, dat val gelukkig mee.

Ik schaam me er een beetje voor dat ik dit met jullie moet delen, maar mijn rolgordijn was maandag avond weer naar beneden gevallen. Een ezel stoot zich nooit twee keer aan dezelfde steen toch? Ik ben dus nog dommer dan een ezel blijkt hieruit maar weer… Het leuke is dat er nog steeds een stuk waslijn met wa hangt aan mijn rolgordijn (wel op het stevigere stuk hoor, laten we hopen dat ik me niet drie keer aan dezelfde steen ga stoten).

Dinsdagavond had ik mijn eerste trampolinespring training en het was leuk! Helaas wel vooral beginners dingen oefenen, zoals hoe je moet stoppen met springen… En geloof me, sommige mensen gingen zelfs daarbij nog onderuit of konden niet in 1 keer stoppen. Nu heb ik natuurlijk wel het voordeel dat ik en heb geturnt en een trampoline in de achtertuin heb gehad! Al met al heb ik besloten dat ik dit wel heel erg leuk vind en hoop dat er de volgende keer minder dan 70 nieuwe mensen zullen zijn!

Donderdag had ik mijn  eerste atletiek training! Het was er leuk om te doen, maar de training voelde nogal kort… hierna ben ik dan ook doorgerend naar se training van trampoline springen (ik vind dit echt een hele gezellige vereniging). De volgende ochtend had ik echter wel spierpijn, dus het was misschien maar goed dat atletiek niet nog langer duurde… 

Vrijdag was het weer feest in Stables (zoals elke week). Toen er stikkers uitgedeeld werden kreeg ik er ook 1 en die smiley stikker zat de volgende ochtend nog op mn hoofd (inmiddels versiert hij mijn deur!). 

Op zaterdag ben ik met mijn buddy naar King Johns Castle gegaan in het centrum van Limerick. Hier meteen een lesje Ierse geschiesenis meegepakt! Daarna gingen we eten in een Amerikaans gestylde diner, waar we een heerlijke burger gegeten hebben! Het eten is daar zelfs zo lekker dat er even een rat (vanaf buiten) op bezoek kwam, deze werd daarna snel weer het restaurant uitgejaagd! 

Die avond heb ik met een aantal mensen “The conjuring” en “The conjuring 2” gekeken. Voor de mensen die niet weten waar deze films over gaan: het zijn horror films, dus zaterdag was geen goede nacht voor mij… Het waren wel goede horrorfilms, dus op het moment zelf leuk om te kijken. Het was alleen wat minder om daarna alleen in bed te liggen. Op zondag nog even geslapen dus en wat wasjes gedraaid! 

Have a nice week, x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s