Ierland week 4

Eigenlijk heb ik over deze week vrij weinig te vertellen. Ik heb vooral gestudeerd en ben niet eens uit geweest afgelopen vrijdag. Hoe kan dat nou zal je je vast afvragen! Ik zou zaterdag om 7:40 moeten verzamelen voor de bibliotheek voor een trip naar de Aran Islands. Super leuk toch!? Helaas werd deze trip afgelast en kwam ik daar rond tien uur achter. Ik dacht op dat moment: “laat dat uitgaan maar zitten, ik ga lekker films kijken!”. Ik heb die avond in totaal 3 films gezien… Scream 3 en 4 en echt een hele slechte film: Deathgasm… Dat was een soort heavy metal horror film en hij was zo slecht, gelukkig maakte dat het een grappige film! Uiteindelijk ben ik zaterdag met iedereen mee gegaan naar een rugby wedstrijd in het centrum van Limerick, dat was heel gezellig.Ik snapte er in het begin alleen niet heel erg veel van… gelukkig werd dat beter naarmate de wedstrijd vorderde! Toen de wedstrijd afgelopen was zijn we met z’n allen gaan eten bij Rockin Joes (ik geloof dat dat de naam was), waar ik de vorige keer met m’n buddy ook had gegeten in Limerick. Ik had dus weer een ontzettend lekkere burger! ‘S avonds heb ik bij de buren de film de Riot Club gezien, een film met allemaal knappe jongens die iets verschrikkelijks doen. Dat lijkt me wel een goede zeeer beknopte samenvatting, hij ging naar mijn mening misschien niet genoeg de diepte in alleen. Hier de iet wat langere samenvatting: de film gaat over een soort studentenvereniging van Oxford waar in totaal 10 jongens lid van mogen zijn en het moeten nogal kakkers zijn die met geld kunnen smijten en van de beste middelbare scholen komen. Deze club heeft een soort inwijdingsdiner en daar gaat echt helemaal mis en ik werd er zelfs boos van. Uiteindelijk beland er iemand in het ziekenhuis en komt de club in de problemen. Voor meer informatie moet je de film zelf maar kijken, want anders verklap ik zo het einde!

Have a nice week!

 

Advertenties

2 thoughts on “Ierland week 4

  1. Lieve Lot, wat een geweldige tijd maak je daar door. Bart is helemaal onder de indruk van je rugbyplaatjes. Misschien kun je een keertje met hem naar een wedstrijd, hij weet er veel van als rugbyer. En die burger ziet er ook heel smakelijk uit!! Die horrorfilms….. slaap je daar nou juist lekker op? En die film over die jongens, Vindicat kan er ook wat van dicht bij huis. Bangalijsten met meisjes die scoren bij de toekomstige toplaag in ons land, een jongen het ziekenhuis ingeslagen tijdens de groentijd…. Uit het leven gegrepen dus. Wel, ik lees met groot plezier je verslagen,wat is het heerlijk allemaal. :Liefs, Wilma

    Like

    1. Hee oma 🙂 ze maar tegen bart dat ik in november weer naar een rugbywedstrijd ga van munster waarbij ze tegen een team uit nieuw zeeland spelen (als we kaartjes kunnen krijgen). En groningen begint er inderdaad een beetje op te lijken… Die horror films zijn niet echt een probleem meer gelukkig! Xxx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s