Ierland week 6

Donderdag had ik een heel leuk feestje van de trampoline vereniging, een paint party! Helaas was er niet helemaal genoeg verf, of ik wou gewoon meer dan de bedoeling was en we waren een beetje laat… Het was ook leuk om een keer de trampoline vereniging te zien tijdens uitgaan!

14567594_1116469861766931_2558252946397313125_o

Vrijdag gingen we met de trampoline vereniging naar cork om naar een turnzaal te gaan waar ze echt alles hadden, zelf een foam pit! Dus daar even aan de rekstok gehangen om er vervolgens achter te komen dat ik echt duidelijk niet meer kan wat ik vroeger allemaal kon, helaas… gelukkig kon ik nog wel wat!

 Zondag ben ik met een aantal mensen naar Cahir geweest waar we het kasteel en de Swiss Cottage hebben bezocht. Toen ben ik er achter gekomen in wat voor huis ik wil wonen, ook al zal dat echt niet mogelijk zijn! Cahir is een leuk dorpje, maar ik zou er absoluut niet willen wonen, het voelt een beetje aan als een dorpje waar mensen oud worden. Bij het kasteel mochten we helaas niet op de muren lopen of hoog de torens in, toch was het wel een mooi kasteel zoals je op de foto’s kan zien. Het hoogtepunt van de dag was alleen niet het kasteel maar de cottage! Vroeger was er een trent dat alle mensen van adel terug naar de natuur wouden, dus er zitten expres foutjes in het huis (natuur is niet perfect). Zo zijn de ramen niet hetzelfde, zijn de patronen niet perfect en zijn de daken echt alles behalve recht. Toch was het echt heel erg mooi om te zien hoe het huis er van de buitenkant uitzag, de inrichting en het behang en dergelijke was iets minder… Maar het kwam natuurlijk uit die tijd, dus het is logisch dat ik daar niet in zou willen wonen!

Het kasteel:

De cottage:dscn1371dscn1373

Nog wat extra foto’s van het dorpje waar ook een leuke kerk stond:

Fijne week!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s