Goedkope vegetarische wraps!

Het is al een hele tijd geleden sinds ik een recept hebt geplaatst, ik miste wat inspiratie en ik ging weer vlees eten. Nu toch weer een vegetarisch recept, want om heel eerlijk te zijn denk ik bij avond eten niet vaak meer aan vlees. Deze wrap kan je trouwens ook zeer goed meenemen als lunch als je een keer geen zin hebt in een broodje! (Helaas zien wraps er altijd minder lekker uit op een foto, maar deze combinatie is erg lekker)

Ingrediënten voor 3 wraps:
3 Grote wraps
1/3 Komkommer
1 Puntpaprika
1.5 Tomaat
1/2 Advocado
Ijsbergsla
Humus
Feta

Begin met het wassen en snijden van de groenten, ik vind het fijn om de paprika, komkommer en advocado in reeptjes te snijden en de tomaat in plakjes. Pak nu je wraps erbij en smeer hier eerst de humus op, beleg deze daarna met alle groenten en voeg als laatste de feta toe!

Eetsmakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s