Ierland week 7

Deze week zou er op dinsdag de in-house competitie zijn van trampoline springen, ontzettend spannend natuurlijk! Tijdens het inspringen ging het alleen mis, een jongen brak zijn elleboog toen hij verkeerd neerkwam op de trampoline. Gelukkig leeft hij nog en zit zijn arm nu stevig in het gips! Doordat de trampolines nu niet gebruikt konden worden omdat hij daarop lag en we hem niet konden verplaatsen gingen we springen op de DMT, hier spring je twee keer op.

23200-ultimate-dmt-6x6_be5dcb9c7820b0dc4_920x512

Nu ging de coach mij leren om er salto’s vanaf te maken en toen dat goed ging mocht ik leren om tijdens de eerste sprong een salto te maken! Dat is nogal lastig helaas, maar het ging redelijk goed. Uiteindelijk hadden we de in-house competitie op donderdag en ik kan jullie mededelen dat ik eerste ben geworden op het beginners niveau! Daarna gingen we verder met trainen en ben ik begonnen met het leren van de achteruit salto, dat ging erg lastig… gelukkig is het een leerproces en hoop ik dat ik over een paar weken kan zeggen dat ik hem kan!

Zaterdag had ik een Gaelic Football tournooi (ook al heb ik maar 1 keer getraint, ik deed er toch aan mee). Ik vond het super leuk om te doen, alleen de regels zijn nogal gek. De sport zelf is namelijk een soort mix van voetbal, volleybal en rugby. Het scheelde heel erg dat de andere teams ook allemaal internationaal waren en we dus niet een achterstand hadden. Uiteindelijk hebben we het tournooi zelfs gewonnen namelijk! Die avond hebben we het met z’n allen gevierd! De avond zelf was erg memorabel! Iemand had een fles vodka mee naar binnen gesmokkeld, iemand anders een fles wijn, ik heb iemand wijs gemaakt dat ik lesbisch was, er zijn mensen met ieren in bed geindigd (nee ik niet) en iemand was de bar uitgezet. Oow en heel jammer mijn jas is gestolen, dus ik zit nu zonder jas totdat mijn vader langskomt en dan is het maar hopen dat ik de goede maat heb besteld! Gelukkig heb ik hier twee vesten die ik over elkaar aan kan doen en dat is best wel warm. Een vriendin had hele mooie foto’s gemaakt, dus die kunnen jullie hieronder bewonderen!

De aankomende moet ik erg veel met studie bezig (2 opdrachten maken, 1 groot essay en een groepsopdracht). Dus wens me succes! X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s