Helpt planken echt? #2

Inmiddels is het twee weken later. Ik heb geprobeerd om elke dag 1 minuut te planken, om heel eerlijk te zijn heb ik dit 3 keer niet gedaan. Wat ik wel merkte is dat ik niet ineens meer last van mijn schouders kreeg. Het was niet dat ze ineens helemaal ontspannen waren, maar mogelijk wordt het beter! Tijdens de trampoline competitie kwam ik ook niet helemaal goed terrecht, dus ik heb nu sowieso een beetje last van mijn rug.

Als ik zo naar de foto kijk kan bet zijn dat mijn buik gespierder is geworden. Het voelt alleen helemaal niet zo want die minuut planken is echt killing. Toch ga ik vanaf nu proberen om elke dag 1 minuut en 15 seconden te planken. Mijn doel is namelijk om 2 minuten te kunnen planken. Ik wil dit eigenlijk kunnen voordat ik weg ga uit Ierland, dus vandaar die 15 seconden extra!

Wat zijn jullie ervaringen met planken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s