Ierland week 9

Deze week stond in het thema van feest en opdrachten inleveren. Op maandag moest ik meteen mijn essay inleveren, gelukkig had ik deze dus al af gemaakt en moest ik hem alleen nog even uitprinten! Dinsdag was een iets drukkere dag, ik moest een presentatie voorbereiden voor woensdag en mijn stuk voor het groepsverslag schrijven. Uiteindelijk ben ik toen niet naar trampoline training gegaan zodat ik hier meer tijd voor zou hebben.

Woensdag moest ik dus presenteren, zoals altijd ging dat gepaard met de nodige zenuwen… gelukkig ging uiteindelijk alles goed en struikelde ik niet over mijn woorden heen. Die avond was het eerste feestje van deze week (nu zijn het er ook maar twee) met als thema Halloween. Ik had besloten dat ik als kat zou gaan en had dus kattenoortjes gekocht. Nu moest ik die avond alleen nog zorgen dat ik de make up voor elkaar kreeg, even dat jullie het weten: make up is niet zo mijn ding… Ik vind het erg leuk om mooi opgemaakt te zijn, maar ik kan er gewoon niet goed mee overweg, helaas. Uiteindelijk heeft mijn buddy toen het grootste gedeelte van mijn make up gedaan, gelukkig was zij er wel goed in! Toen we eenmaal aangekomen waren op het feest was het alleen anders dan verwacht, wij waren namelijk zo ongeveer de enigen met een kostuum aan. Ook kwamen een aantal mensen niet meer binnen omdat ze er te dronken uitzagen. In Groningen heb ik dit dus nog nooit meegemaakt, nu zullen ze vast niet iedereen binnen laten die eruit zien alsof ze gaan kotsen, maar zo zagen deze dames er echt niet uit. Alle Ieren worden dus altijd belachelijk dronken, maar zo mogen ze niet de club in (handig…). De avond zelf was uiteindelijk wel leuk, er werd namelijk goede muziek gedraaid, maar het was zeker niet de beste avond ooit.

Op vrijdag was het volgende feest. Deze keer moest ik zelf mijn make up doen en dan ging echt verschrikkelijk. Ik kan gewoon echt niet omgaan met liquid eyeliner. Na vele pogingen heb ik het dan ook opgegeven en ben ik over gestapt op mijn paarse oogpotlood. Toen ging make up opdoen ineens heel erg snel. Het feest was heel erg leuk! Uiteindelijk heb ik geprobeerd om een ontzetten dronken vriend naar huis te brengen, dit was echt een beproeving. Hij wou ook niet in zijn bed gaan liggen, wat mij toch echt wel het verstandigst leek. Na een tijdje namen zijn vrienden het over en alles is goed gekomen geloof ik!

wp-1477928651446.jpg
Hier heb ik zelf mijn make up gedaan

Op zaterdag en zondag ben ik vooral bijgekomen van de afgelopen twee weken. Dat betkend dus helemaal niks doen en eindelijk weer eens Overwatch spelen.

Hebben jullie ook Halloween feestjes gehad? X

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s