Mijn favoriete muziek op het moment

Als je nu kijkt naar mijn afgespeelde albums op spotify zijn het vooral nummers over liefde, bloeiend of afgelopen ik luister ernaar. Ik heb niet heel veel behoefte meer aan vrolijke pop nummers op het moment (behalve als ik uitga natuurlijk), ik denk dat het door het weer komt en omdat ik mijn vriend mis. Op het moment dus geen goede beats, maar mooie acoustische muziek  gezongen door 1 persoon. Het is nu zelfs zo erg dat spotify mij de afspeellijst breakup songs aanraadt… Ik hoop wel dat ik die afspeellijst hier niet nodig ga hebben!

birds-make-music-on-the-wire

Op dit moment zijn dit mijn 5 go-to albums als ik muziek wil luisteren:

Adele – 25
Sinds de derde klas ben ik fan van adele en ook nu het nieuwe album al een tijdje uit is, luister ik er steeds liever naar. In het begin vond ik niet alle nummers op het album mooi, maar ik ben ze steeds meer gaan waarderen.

John McLaughlin – Holding My Breath
Volgens mij is dit niet een hele bekende artiest, ik had in ieder geval nog niet van hem gehoord todat een nummer van hem in de Discover Weekly afspeellijst stond van spotify. Ik weet niet meer welk nummer het was, maar het was mooi genoeg om ervoor te zorgen dat ik naar het album wou luisteren waar spotify dat nummer vandaar had geplukt.

James Bay – Chaos And The Calm
Dit is vooral een hele fijne afwisseling, juist omdat zijn nummers meer tempo hebben. Het is super fijn om deze muziek op te hebben als ik wat moet doen, ik kom door deze muziek in een wat actievere stemming en ik vind de tekst erg mooi!

Maria Mena – Apparently Unaffected
Ik kwam bij Maria Mena terrecht doordat ik ineens een nummer herkende dat mijn moeder geloof ik ergens op een CD heeft staan. Toen dit album ging luisteren was ik verkocht, ik vind haar stem iets heel moois hebben, ze zingt met emotie.

Lindsey Stirling – Shatter Me
Okee dit is niet echt een zangeres, maar ze speelt ontzettend goed viool. Heel fijn om op te hebben als je iets moet lezen waar je je aandacht bij wil hebben, maar warbij je toch graag wat muziek wil ophebben. Ze combineert pop melodie perfect met haar viool, heel erg indrukwekkend!

X, naar welke muziek luisteren jullie graag?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s