Boohoo.com

Voor Halloween had ik laatst kleding van deze website besteld. Wat mij meteen opviel was dat het vooral erg engels was, helemaal als gekeken wordt naar de kleding die online staat voor uitgaan. De kleding die online staat is echter wel leuk en helemaal als je af en toe op zoek bent naar iets anders. Ze hebben natuurlijk ook leuke basics, zoals de trui die ik besteld had. Ik zal jullie hier vertellen over mijn ervaring met Boohoo.com.

Ik had een hele tijd geleden al een keer eerder kleding besteld van boohoo, en deze schenen allebei door als je er niet het juiste ondergoed bij droeg. De kleding zelf vond ik wel heel erg leuk en ook niet duur. De stof was denk ik van slechtere kwaliteit zodat de kleding goedkoper kon zijn. Toen ik die rok laatst een keer aanhad zei mijn vriend ineens tegen mij dat je mijn onderbroek kon zien als je je best deed. Het is dus belangrijk dat je hierbij rood ondergoed aandoet of huidskleurig.

Deze keer had ik laarzen, een broek, een shirt, een trui en kattenoortjes besteld. Uiteindelijk heb ik het shirt terug moeten sturen omdat het echt niet goed zat. De stof die voor je borsten langsliep was slecht genaaid waardoor het leek alsof je continu stijve tepels had. De laarzen heb ik terug moeten sturen omdat ik de verkeerde hab besteld. Het voetbed liep echter ook niet geweldig, maar bij schoenen verschilt dit heel erg en je moet ze gewoon altijd passen. Wat mij bij de broek heel erg opviel was dat de stof niet zo was als verwacht, het was en pantalon die gemaakt was van stretch stof, ik had een gladde stof had verwacht. De broek zelf zat echt heerlijk en het ziet er zeker niet raar uit, maar je merkt gewoon bij deze website dat niet alles helemaal is zoals je het verwacht. De trui was wel geweldig, deze was dan ook wat duurder dan de andere twee kledingstukken. Het terugsturen van de kleding was echter gratis, dus ik vond het geen probleem om de kleding terug te sturen.

De laarzen die ik dus heel erg graag wou waren niet de juiste, dus ik heb nu andere laarzen besteld. Hierbij heb ik ook twee extra shirts besteld. 1 shirt viel echt niet goed uit, die neem ik nu mee naar huis voor een vriendin die hem waarschijnlijk wel past! Het andere shirt schijnt echt te veel door om hem te houden. De laarzen waren nu wel goed, alleen te klein. Door ze te vergelijken met mijn andere laarzen die ook hakken hebben en dezelfde maat zijn, kwam ik er achter dat ik alleen maar 39 kan hebben als de hak een stuk lager is. Ik heb dus alles terug gestuurd, behalve het shirt voor mijn vriendin. Hierna ben ik voor de derde keer gaan bestellen om nu toch eindelijk de laarzen te krijgen die ik wil!

Bij de derde bestelling heb ik dus gezocht naar laarzen met een lagere hak, en die heb ik gevonden! Ze zitten nog niet helemaal perfect, maar ze moeten nog ingelopen worden, ik had precies hetzelfde met mijn andere laarzen en die zitten heerlijk nu. Ook had ik nog een shirt besteld, deze scheen weer een beetje door… Gelukkig kan ik onder dit shirt een hempje dragen en dan is er niks aan de hand! Ik hoef dus niet nog een keer 20 minuten te fietsen naar het postkantoor om mijn kleren terug te sturen!

In conclusie kan ik zeggen dat de kleding die online staat best wel leuk is, maar dat de kwaliteit van de website evenals de kwaliteit van de kleding is niet altijd even geweldig is. Hiertegenover staat natuurlijk dat de kleding niet al te duur is. Ik weet niet of ik hier nog een keer kleding zou bestellen als ik dezelfde soort kleding ook gewoon in de stad kan halen. De kwaliteit is gewoon echt wat minder (vooral het gebruik van doorschijnende stof is niet fijn). Soms zitten er hele fijne kledingstukken zoals mijn trui, maar kijk gewoon erg goed naar wat je besteld! Boohoo is wel echt een leuke website voor als je opzoek bent naar iets anders en geen problemen hebt met kleding een aantal keer terug sturen!

Wat zijn jullie ervaringen met Boohoo?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s