Helpt planken echt? #3

In middels zijn we weer twee weken verder en ben ik een maand bezig met planken. Ik moet zeggen dat ik me niet meer kan herinneren dat ik echt last heb gehad van mijn schouders, misschien helpt het wel echt! Dat zou eigenlijk wel moeten aangezien de tip van mijn fisio kwam… Note to self: luister naar je fysio en begin meteen met wat ze je aanraden! In de afgelopen vier dagen heb ik alleen niet echt geplankt door rugpijn, inmiddels gaat het weer beter, gelukkig. Ik denk alleen nog niet dat ik door die rugpijn van de afgelopen dagen helemaal in staat ben om anderhalve minuut te gaan planken. Ik houd het dus nog even mij 1 minuut en 15 seconden. Misschien moet ik mijn doel van twee minuten planken dan toch maar in Nederland behalen en niet hier in Ierland…

Aan het begin en na twee weken planken:

Na vier weken planken:

wp-1479303745717.jpg

Als ik zo naar fotos kijk van de afgelopen keren kan ik wel verschil zien. Het is niet belachelijk veel, maar ik plank dan ook alleen maar. Grote verschillen waren dus niet echt te verwachten. Toch is het leuk om te zien dat je buikspieren wel sterker worden en je buik dus was gespierder. Het is nooit echt slecht om sterkere spieren te hebben!

Zijn jullie al begonnen met planken? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s