Ierland week 12

Maandag was een minder leuke dag, de dag dat kees weer met het vliegtuig naar huis ging. Ik miste hem wel deze week, vooral het alleen slapen was weer even wennen. Het is toch leuker om je koude voeten tegen iemand zijn benen aan de kunnen duwen om ze weer warm te krijgen dan om ze zelf te moeten opwarmen. Deze week ging best wel snel voorbij, dus ik moet alleen de komende vier weken nog door komen en dan heb ik weer mijn persoonlijke voeten opwarmer tot mijn beschrikking.

Op dinsdag ben ik niet naar trampoline springen gegaan door rugpijn. Ik zou dinsdagavond naar een technofeest gaan, maar ook dat heb ik helaas moeten afzeggen door rugpijn. Helaas, ik was graag naar het feest gegaan. Wel heb ik heel erg braaf mijn was gedaan en heb ik mijn kamer schoongemaakt! Misschien kreeg ik daarom wel veel last van mijn al iet wat pijnlijke rug…

Woensdag wou ik mijn essay voor politieke psychologie schrijven. Dat ging echter gepaard met veel studie ontwijkend gedrag. Hierdoor heb ik de conclusie niet af geschreven en de referentielijst niet kunnen opschonen.

Donderdag was de laatste trampoline training. Mijn routine ging echt geweldig op de salto na. Die lukte helaas nog steeds niet.

Op vrijdag moest ik de hartontleding presenteren. De presentatie ging goed! Ik was alleen zo zenuwachtig dat ik begon met een haast trillende stem. Gelukkig ging het daarna een stuk beter en was mijn deel van de presentatie snel voorbij. Meteen na de presentatie moest ik racen naar de auto die mij mee zou nemen naar de trampoline competitie in Cork. Gelukkig was de auto nog niet vertrokken toen ik bij de verzamelplaats aankwam. De autorit naar Cork was erg gezellig, ik had nog nooit echt met deze meisjes gesproken, maar we hadden leuke gesprekken! We gingen meteen naar de trampolines toe toen we eenmaal in cork aangekomen waren. Aan het einde van die laatste training lukte het mij eindelijk om de salte consistent te landen! Ik was zo blij op dat moment! ‘S avonds na training hadden we een feest. Het thema was Helden en Schurken, ik ging als Alice in Wonderland en een vriendin van mij ging als de Queen of Hearts, we gingen dus als duo! Diezelfde vriendin had onze kostuums zelf gemaakt en ik moet zeggen dat ze er echt heel erg goed uitzaken! De avond was heel erg leuk en ik heb veel gedanst.


Op zaterdag moesten we erg vroeg opstaan. Dit gedeelte van de dag vond ik echt verschrikkelijk. Ik kon mijn bed echt niet uitkomen, gelukkig had ik vrijdag voordat ik ging slapen nog gedoucht, ik kon dus meteen mijn kleren aandoen en gaan. De competitie ging erg goed. Ik ben echt trots op hoe mijn routine ging! Helaas kwam ik niet op het podium terrecht, maar er waren veel goede meisjes die meededen op mijn niveau. Ook deze avond gingen we uit. Ik was alleen echt kapot, dus ik hield het niet belachelijk lang vol. Het was verder wel een leuke avond!

Zondag konden we iet wat langer slapen! Hier was mijn lichaam blij mee, ook al was ik nog steeds moe… Gelukkig had ik ook nu de avond van tevoren na het uitgaan gedoucht! Op zondag moest ik meedoen aan tumbling. Ik haalde echt hele goede scores, ook al was ook hier de competitie best goed. Mijn scores waren uiteindelijk goed genoeg voor een derde plek! Dit kwam wel nogal onverwachts omdat er veel goede scores gehaald werden op mijn niveau die dag. Meteen na de uitrijking van de medailles ging ik terug naar huis en ik viel bijna meteen in slaap in de auto. Hetzelfde gebeurde toen ik thuis kwam, na het eten viel ik eigenlijk meteen in slaap en werd niet meer wakker tot de volgende ochtend.


Ik heb het dit weekend echt heel erg leuk gehad en waarschijnlijk ga ik mij aansluiten bij de studenten turn verenigign in Groningen. Ik denk niet dat ik klaar ben met trampoline springen, en gelukkig kan ik dat ook doen bij deze turn vereniging!

Fijne week! X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s