Helpt planken echt? #4

Inmiddels ben ik zes weken aan het planken en het gaat best goed! Ik heb minder last van m’n schouders. Vooral daar ben ik heel erg blij mee! Ik merk ook dat mijn buikspieren sterker worden. Doordat mijn buikspieren sterker worden en het makkelijker is om ze voor langere tijd aan te spannen, worden mijn trampoline routines strakker. Vooral dit is iets wat ik echt heel fijn vind, mijn vorm wordt hierdoor beter en dit heeft als resultaat dat ik beter wordt beoordeeld!

Dit zijn de foto’s van afgelopen weken:

wp-1480273774395.jpg
Na 6 weken planken

Als ik kijk naar de foto’s zie ik vooral dat het bovenste gedeelte van mijn buikspieren sterker is geworden. Ook traint het planken de buikspieren aan de zijkant minder heb ik het gevoel, maar dit was ook niet te verwachten leek mij.

Ik denk dat de conclusie getrokken kan worden dat planken wel effect heeft. Planken zal er niet voor zorgen dat je veel zal afvallen, maar je buikspieren worden sterker en in mijn geval hielp het ook met mijn schouders! Dit zal dan mijn laatste bericht worden over of planken helpt. Ik heb helaas niet de twee minuten gehaald, maar ik zal blijven planken en hopelijk lukt het me alsnog om twee minuten te kunnen planken!

Wat zijn jullie ervaringen met planken? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s