Ierland week 15

De tentamen week is officieel begonnen. Ik zat dus de hele week met mijn neus in de boeken helaaaaas. Ik heb dus eigenlijk ook  niet zo heel veel te vertellen, want deze week was eigenlijk vrij saai. Helaas! Ik ben het inmiddels ook wel zat hier, het is ineens een stuk minder leuk om hier te zijn als je niets anders doet dan leren. Thuis kan ik ook wel met mijn neus in de boeken duiken, hier wil ik ook nog leuke dingen doen naast het studeren.

Ik had helaas vrijdag pas mijn allereerste tentamen. Het tentamen van sociology, ja dat ene tentamen met al die nare feitjes. Het tentamen was echt verschrikkelijk! Van de 100 vragen gingen er een stuk of 80 over die rotfeitjes. Ik hoop echt dat ik hem uiteindelijk wel heb gehaald, want ik heb echt mijn best gedaan. Hopelijk was het genoeg.

In het weekend was het weer tijd voor meer leren. De tijd gaat nu echt heel snel voorbij. nog 2 dagen echt goed leren en daarna is het drie dagen tentamens maken en is het klaar. Ik heb echt totaaaaal geen zin in de tentamens, maar het moet lukken (hoop ik). Laten we het beste hopen en kijken hoe het volgende week gaat.

Advertenties

2 thoughts on “Ierland week 15

 1. Lieve Lotte, nu echt de laatste loodjes, wat kunnen die zwaar wegen…. Je hebt het allemaal fantastisch gedaan tot nu toe en er een geweldig leuke tijd van gemaakt, al was het ook in Limerick!! Goede impressie gekregen van Ierland, van de mensen en van het studeren in het buitenland weet je nu ook alle voor- en nadelen, goed semester! En nu nog even en dan zien we je allemaal tot ons groot plezier weer in Nederland. Wanneer kom je precies aan op Schiphol? Veel liefs en nog even heel veel sterkte met alle tentamengedoe! So long, love, Wilma

  Liked by 1 persoon

  1. Hee oma, dankjewel! De laatste lootjes wegen inderdaad het zwaart, helemaal als je de laatste drie tentamens hebt op de laatste drie dagen van de tentamenweek… ik kom geloof ik rond een uur of vier aan op schiphol en als mama kan rijden dan haalt ze me op!
   Dikke kus, Lotte

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s