Mijn favoriete muziek op het moment #2

De tentamen week is inmiddels begonnen en inmiddels heb ik weer andere albums waar ik veel naar luister! Tijd om deze met jullie te delen.

birds-make-music-on-the-wire

Bastille – Wild World
Het nieuwe album van Bastille dat dit jaar in september uitkwam heeft mij eindelijk ook bereikt! Ik vind dit gewoon echt hele fijne muziek om naar te luisteren, bij eigenlijk bijna alles! Het album is heerlijk om op de achtergrond te hebben als ik iets aan het doen ben, maar het is ook geweldig om mee te zingen met de muziek.

Halsey – BADLANDS
Ik vind haar stem echt heel mooi, haar stem past zo goed bij de muziek die ze maakt. Als de muziek op staat dan grijpt het echt mijn aandacht! Het is ook gewoon krachtige muziek en dat vind ik naast acoustische muziek zeer prettig om naar te luisteren.

PUNANI COLLECTIVE – Huisje boompje feestje
Het zijn twee jongens uit Groningen die net hun eerste album hebben uitgebracht en het is pakkend. De tekst is af en toe een beetje grappig, maar het zijn echt leuke nummers. Ik kan het zeker aanraden om even naar het album te luisteren, ik krijg er namelijk zin van om te gaan dansen!

Jon McLaughlin – Like Us
In mijn vorige post over muziek die ik leuk vond schreef ik ook al over zijn muziek. Dit is echter het eerste album dat hij uitbracht en het is iets rustiger dan het tweede album, maar ongeveer dezelfde soort muziek. Het is muziek om heerlijk bij weg te dromen!

Shawn Mendes – Illuminate
Er is net een nieuw album uitgebracht door hem en ik vind het heerlijk om er naar te luisteren. Het mag dan wel een beetje lijken op alle pop muziek die op het moment wordt uitgebracht, maar ik vind zijn stem gewoon zo mooi. Ik ben dus fan!

Wat vinden jullie van deze muziek? X

Advertenties

4 thoughts on “Mijn favoriete muziek op het moment #2

  1. Het is moeilijk om over muziek te oordelen. Smaken verschillen; wat voor de één mooi is, is voor de ander lelijk.
    Het is niet mijn favoriete muziek, maar het is best wel te pruimen. 😉

    Fijn weekend !

    Liked by 1 persoon

  2. Hi lieve Lotte, iedere keer dat ik een reactie schrijf, vliegt mijn internet eruit. Dus nog maar een keer geprobeerd. Je bent al bijna thuis, maar nog helemaal daar, met studie, tentamens. Leuk al die muziek, waar je goed bij kunt leren en ontspannen, ik ken het niet, zal op you tube zoeken! En dan kunnen we er binnenkort over praten, zie er naar uit, tot gauw, liefs Wilma

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s