Ierland week 16

Lieve lezers,
Het bericht komt eigenlijk bijna een hele week te laat online, maar ik was te druk om een post te schrijven over mijn laatste week in Ierland. Nu komt hij dan toch eindelijk online!

In deze week had ik nog steeds drie tentamens waar ik erg hard voor moest leren, ik zat er inmiddels een beetje doorheen en was echt klaar met leren. Gelukkig kon ik woensdag al beginnen met tentamens maken, hierdoor ging de laatste tentamen week een stuk sneller voorbij! Een vriendin van mij heeft mij elke avond geholpen met studeren en dat was echt heel fijn, hierdoor bleven de feitjes net wat beter hangen. Mijn laatste drie tentamens vielen uiteindelijk mee. Ik denk dat doordat ik er zo bang voor was dat ik geen essay kon schrijven uit de opties die ik had dat ik mijn hoofd echt vol had gezogen met kennis. Mijn laatste tentamen ging ik dan ook al véél relaxter in op vrijdag dan tijdens het tentamen op woensdag.

Na mijn laatste tentamen op vrijdag ging ik meteen een vriendin helpen met de voorbereidingen voor haar feestje, ik heb toen zelfs zonder jas buiten gelopen omdat het zo lekker warm was in de zon. Nadat ik haar had geholpen met de boodschappen ging ik onze woonkamer en keuken schoonmaken en me daarna echt heel erg snel klaarmaken voor het feest van die vriendin. Het begon namelijk al om vier uur, want rond een uur of tien zouden we uit gaan. Uiteindelijk gingen we naar Stables toe om daar nog 1 laatste avond te hebben en ik denk dat deze avond één van mijn leukste avonden was in Ierland. Iedereen was vrolijk en vierde feest.

Zaterdag was een dag waarop ik mij niet zo lekker voelde en een nare kater had. Ik heb toen lekker de hele dag in bed gelegen en ben even goed bijgekomen van de afgelopen drie weken die volledig in het teken stonden van leren, leren en nog eens leren.

Op zondag heb ik mijn eigen kamer grondig gepoetst en al mijn spullen in mijn koffer gestopt. Dat was echt een grote klus, ik kreeg mijn koffer bijna niet dicht en uiteindelijk was hij ook nog eens twee kilo te zwaar… gelukkig hoefde ik op het vliegveld niks bij te betalen. Die avond heb ik met vriendinnen al het eten op gemaakt wat er nog in onze koelkasten lag en daarna zat ik zo ontzettend vol, maar het was wel lekker.

Ik ga al deze mensen wel missen nu ik terug ben, het is toch raar dat je iedereen bijna elka dag zag en nu ineens niet meer. Ik hoop dat ik ze nog een paar keer zal zien en dat we dan nog steeds zulke leuke feestjes zullen hebben! Gelukkig ga ik in maart weer terug naar Dublin om mee te doen aan een trampoline competie daar en zal ik een aantal van deze nieuwe vrienden weer zien!

Hier nog even die typische vliegtuig foto die mensen maken als ze bij het raam en bij de vleugel zitten. wp-1482509521341.jpg

Hele fijne kerstdagen! X

Advertenties

2 thoughts on “Ierland week 16

  1. Ha Lotte, leuk om nog even te lezen hoe je laatste hectische dagen in Ierland zijn verlopen. Je zag er niet uit of je er onder geleden had toen we elkaar weer zagen. Blij dat je weer thuis bent en dat vinden heel veel mensen volgens mij! Heel fijne feestdagen en tot morgen! Liefs, je oma Wilma

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s