Travelbucketlist #1

Ik ga een nieuwe categorie beginnen op mijn blog. Nu ik terug ben uit Ierland ben ik weer vooruit gaan kijken over wat ik wil in de toekomst. Over 1 à 2 jaar wil ik gaan reizen en toen ik ging bedenken waar ik heen wou kwam ik er achter dat er nog zo veel landen en steden zijn waar ik heen wil. Daarover ga ik jullie over vertellen in mijn travelbucketlist posts. Ik zal niet vertellen wat er allemaal te doen is in dat land of die stad, maar ik zal vertellen wat mij aantrekt en wat mij leuk lijkt om daar te doen. Meestal zullen dit 3 à 4 dingen zijn. Mocht ik dan echt naar die plek toe gaan, dan zal ik een verslag schrijven over wat ik allemaal gedaan heb!

Toen ik universiteiten ging opzoeken waar ik graag wou studeren tijdens mij halfjaar erasmus leek het mij erg leuk om ergens in Scandinavië te gaan studeren toen ik zag dat dit mogelijk was. Het leek me super gaaf om dan naar een plek te gaan waar je het Noorderlicht kon zien.

Het Noorderlicht zien staat dus zeker op mijn bucketlist, dit kan ik heel erg goed combineren door naar IJsland te gaan leek mij.

Het lijkt mij heel gaaf om naar IJsland te gaan en daar het Noorderlicht te zien, want er zijn daar nog meer leuke dingen te doen.

Zo is het landschap heel erg mooi en hebben ze werkende geisers. Het lijkt mij heel erg indrukwekkend om zo’n geiser in zijn werking te zien. Ook hebben ze warme bronnen waar je je in kan opwarmen, wie zou dit nou niet willen? Het lijkt mij dus heel erg mooi om door IJsland heen te reizen en ik hoop dat ik dit snel kan doen! Mogelijk moet ik wel twee keer naar IJsland gaan om alles te zien, maar dat heb ik er zeker voor over!

seljalandsfoss-waterval
De Seljalandfoss waterval

Wat staat er op jullie travelbucketlist? X

Advertenties

2 thoughts on “Travelbucketlist #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s