Homemade lipscrub

Vlak voor de kerst had ik heel erg last van droge lippen. Hoewel ze twee dagen voor kerst niet meer te droog waren, had ik nog wel erg veel velletjes op mijn lippen zitten (dode huid dus eigenlijk). Dat is dus niet echt ideaal als je graag lippenstift zou willen dragen tijdens kerst. Nu kwam een vriendin van mij met een hele goede oplossing! Ik heb thuis namelijk geen libscrub, maar mijn vriendin vertelde hoe ik dat zelf kon maken.

Het is echt heel erg simpel, het enige wat je nodig hebt is suiker en olijfolie. Dit meng je met elkaar en wrijf je net zo lang over je lippen heen totdat alle dode huid is verdwenen. Smeer je lippen daarna wel in met een goede vettige labello omdat ze erg gevoelig zijn daarna.

Hopelijk werkt de libscrub net zo goed bij jullie als bij mij! X

Advertenties

2 thoughts on “Homemade lipscrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s