Goede Voornemens Voor 2017

Vandaag is de laatste dag van 2017 en het lijkt mij leuk om mijn goede voornemens met jullie te delen. Over het algemeen geloof ik niet zo heel erg in het idee dat je na de jaarwisseling je leven gaat verbeteren en dat je al je slechte gewoontes overboord gooit. Naar mijn mening is het niet zo dat dit allemaal ineens gaat lukken omdat er een nieuw jaar begint. Ik denk dat je het beste je gewoontes kan veranderen door meteen te beginnen, het heeft immers geen zin om te wachten met beginnen. Je kan het beste een plan voor jezelf maken en er daarna mee beginnen. Nu is het alleen zo dat ik net terug ben uit Ierland en ik vol zit met ideetjes over wat ik allemaal wil doen nu ik terug ben dat ik dit graag op een rijtje wil zetten en daar mee wil beginnen als ik terug ben van ski vakantie! Na een jaar zal ik dan kijken hoe dit is gegaan en misschien nieuwe voornemens hebben bedacht gedurende het komende jaar waar ik dan mee aan de slag ben geweest! Hier komen ze:

Mij aansluiten bij de studenten turn en atletiek vereniging
Ik wil heel graag blijven trampoline springen en in Ierland wou ik eigenlijk ook al gaan atletieken. Ik vond de atletiek vereniging alleen zo ongezellig toen dat ik na twee trainingen dacht: “ik vind dit helemaal niet leuk nu, ik stop”. Hopelijk vind ik atletieken hier in Groningen leuker en is er vaak trampoline training bij de turnvereniging!

Weer beginnen met sporten bij de aclo
Dit is eigenlijk een hele simpele, want zodra ik terug ben van mij ski vakantie sluit ik weer een abbonement af bij de aclo! Ik heb dat zo gemist in Ierland! Ik hoop alleen wel dat ik genoeg tijd heb om 1 keer per week bij de aclo te sporten, want de turn vereniging heeft 2 trainingen per week en de atletiek vereniging ook, dat wordt dus wel erg druk… Ik zal dus een goede balans moeten vinden!

Werken in de zomer
Omdat ik heel erg graag wil reizen zou ik veel willen werken in de zomer zodat ik alvast geld kan sparen. Ik hoop dat ik in de tweede periode een beetje een goed ritme heb gekregen en dat ik dan opzoek kan naar een baantje.

Met regelmaat blijven bloggen
Nu ik terug ben hoop ik dat ik genoeg artikelen kan schrijven en bedenken om minstens twee artikelen per week online kan zetten! Ik zal het nu misschien ook wat drukker krijgen, dus ik hoop dat ik er tijd voor blijf hebben.

Mijn bachelor halen
Nog een half jaar en dan zou ik mijn bachelor op zak moeten hebben. Ik moet dan alleen wel echt al mijn vakken halen! Ik ga hier heel erg mijn best van doen en hopelijk kan ik dan in juli zeggen dat ik mijn bachelor in drie jaar tijd heb afgerond!

Meedoen aan het St. Gallen Symposium
Ik kreeg een tip van mijn politieke psychologie docent in Ierland dat dit symposium gehouden wordt en dat je essays kan insturen. Het lijkt mij heel erg leuk om een essay in te sturen en mogelijk uitgekozen te worden om mijn ideeën te kunnen delen met wereldleiders. Het is alleen zo dat de honderd beste essays worden uitgekozen, de kans dat ik word uitgekozen is dus niet heel erg groot, maar een essay hiervoor schrijven is ook een goede oefening voor mijn bachelor these!

Een plan maken voor mijn vervolg opleiding
Op het moment ben ik al een beetje aan het bedenken wat ik wil gaan doen na mijn bachelor, maar ik zou graag willen dat ik echt een concreet plan heb waar ik achter sta als ik mijn bachelor heb gehaald!

2017-hello

Wat zijn jullie goede voornemens? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s