Lipticks: Maybelline vs. Rimmel

Toen bleek dat ik in Ierland 1 van mijn favoriete lippenstiften vergeten was moest ik die natuurlijk wel vervangen. Ik was mijn 24 Hour Stay lippenstift van Maybelline vergeten mee te nemen. Eenmaal in de winkel opzoek naar deze lippenstift zag ik echter dat Rimmel Londen een soort gelijke lippenstift in het assortiment had. Deze was ook nog eens ongeveer 5 euro goedkoper, namelijk de Provocalips 16 Hour Stay, en aangezien mijn favoriete lippenstift thuis gewoon op mij zat te wachten kocht ik deze. Nu ik weer thuis ben heb ik de lippenstiften echt goed kunnen vergelijken en dit wil ik graag met jullie delen!

Allereerst ziet de Provocalips 16 Hour Stay van Rimmel er leuker uit dan de 24 Hour Stay van Maybelline. Hij heeft een vrolijker uiterlijk waardoor je meer aangetrokken wordt door deze lippenstift. Verder zijn ze allebei even groot, dus de ene lippenstift is niet handiger mee te nemen dan de andere. De lippenstift van Maybelline is wel twee keer zo lang houdbaar.

Verder vond ik dat de lippenstift van Maybelline fijner in gebruik was doordat je bij stap twee een lippenbalsem gebruikt en niet een kwastje, dit zal echter bij iedereen verschillen. Ook bleef de lippenstift van Maybelline beter zitten. Bij de lippenstift van Rimmel ging er een randje lippenstift weg op de plek waar mijn lippen elkaar aanraken. Dit vind ik zelf erg jammer, want dit valt echt op en hierdoor moet je de lippenstift vaker aanbrengen. Ook al is de lippenstift van Maybelline dus duurder, hij gaat waarschijnlijk wel langer mee doordat hij beter blijft zitten. De lippenstift van Rimmel was ook niet meteen egaal toen ik hem aanbracht, dit zou ook aan de kleur kunnen liggen, dit was niet zo bij de lippenstift van Maybelline. Wel hebben beide merken verschillende kleuren lippenstift, dus soms moet je wel voor Rimmel kiezen of voor Maybelline als je een bepaalde kleur wilt.

Ik vind zelf de lippensift van Maybelline fijner in gebruik dan die van Rimmel, maar Maybelline heeft minder echter knal kleuren en die kleuren heeft Rimmel wel!

Welke lippenstift vinden jullie fijner? X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s