Travelbucketlist #2

Toen ik afgelopen zomer ging interrailen met een vriendin van mij wou ik ook heel erg graag een stop maken in Budapest. Helaas was dit niet mogelijk, we zouden dan echt veeeeeel te lang in de trein zitten en dit was niet handig met terug reizen. Zo komt het dat Budapest voorlopig nog even op mijn travelbucketlist staat.

Op Facebook zag ik voorbij komen dat er feesten gehouden worden in de thermale baden in Budapest. Dat moet ik natuurlijk gaan doen op een punt in mijn leven, want de thermale baden in Budapest zijn echt mooier dan die in Nederland. Dit zal waarschijnlijk een gaver feest opleveren dan een zwembad feest hier in Nederland. Kijk alleen al naar deze onderstaande foto, wie wil nou niet naar zo’n feestje?

szechenyi-bath-pool-party-budapest-perfect-2015

Niet alleen de feestjes in de thermale baden zijn een reden om te gaan. Ook een dagje spa lijkt mij geweldig hier. Kijk alleen al naar hoe dit er uit ziet!

478214b294559d40szechenyi_bad

Verder is Budapest ook een erg mooie oude stad en het lijkt mij heerlijk om daar in rond te lopen en naar alle oude gebouwen te kijken. Naast alle mooie gebouwen heeft budapest ook gave streetart. Het is best wel leuk om hier naar opzoek te gaan! Ook is er een mooi park in de stad waar ik zeker zou willen picknicken, dit beviel mij erg goed op interrail.

Willen jullie 0ok naar Budapest toe? X

 

Advertenties

2 thoughts on “Travelbucketlist #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s