Sporten: Weer naar de Aclo

Vorige dinsdag was het zo ver, ik ging voor het eerst weer sporten bij de aclo! Ik had er best wel veel zin in, want ik vond het altijd erg leuk om bij de aclo groepslessen te volgen. Ik ging toen samen met mijn vriend circuit training doen en dat is over het algemeen wel zwaar, maar je kan het zo zwaar maken als je wilt, want je kan zelf kiezen hoeveel gewicht je gebruikt bij elk onderdeel. Toch was ik na de circuit training best wel kapot en voelde ik me goed. sporten

Tijdens de training liep het echter wat minder vlekkeloos en kon ik het soms zelfs met de lichtste gewichten niet meer volhouden. Met veel vloeken en klagen heb ik de training dus afgelegd. Dat was wel echt even een klap in mijn gezicht en hieraan kon ik wel merken dat ik de sterkte van mijn spieren wel is afgenomen sinds vorig jaar. Nu wil ik niet zeggen dat ik heel sterk was, maar vorig jaar hield ik het in ieder geval wel beter vol.

Nu had ik helaas niet heel veel tijd meer om de rest van de week ook  nog naar de aclo te gaan, maar ik ben nu van plan om elke week minstens drie keer naar de aclo te gaan! Hopelijk kan ik daarna wel gewoon weer een circuit training goed volhouden!

Van wat voor sport houden jullie? X

Advertenties

4 thoughts on “Sporten: Weer naar de Aclo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s