Travelbucketlist #3

Barcelona, ik ben hier al een keer geweest met mijn moeder toen ik nog best wel jong was. Ik kan me hier alleen niet heel veel meer van herinneren en daarom wil ik hier graag nog een keer naartoe! Ook ontdekt je op elke leeftijd een stad anders, ik denk dan ook dat het helemaal geen kwaad kan om opnieuw steden te bezoeken die je al eens eerder hebt bezocht met je ouders toen je jonger was.

Güell park
Antoni Gaudi’s beroemde park. Dit lijkt mij zo leuk om te bekijken! Ik word heel erg vrolijk als ik naar al die kleurtjes kijk, hierom zou ik hier graag een keer rond willen lopen.

parc-guell

La Sagrada Família
De kerk die nooit af is. Ik ben heel erg beniewd hoe deze kerk er van dichtbij uit ziet! ook lijkt het mij best indrukwekkend om een kerk te zien waar als sinds 1882 aan gewerkt wordt. Het duurt onder andere zo lang tot de kerk af is omdat de bouw volledig afhankelijk is van donaties en het is best indrukwekken dat mensen zo ontzettend veel geld hebben gedoneerd om deze indrukwekkende kerk te bouwen.

sagrada-familia

Mercat de Sant Josep de la Boqueria
Als ik zo naar de foto’s heb gekeken op website van de markt (klik hier) dan begin ik echt te watertanden. Dit lijkt mij echt de perfecte plek om je lunch of avond eten te halen nadat je een dag hebt rondgelopen in Barcelona. Helemaal als je niet elke avond uiteten wilt, aangezien dit nogal prijzig kan worden.

Naar het strand
Je bent tenslotte in Spanje in een stad die grenst aan de zee. Het zou bijna een schande zijn als je niet even een bezoekje brengt aan het strand.

SONY DSC

Zijn jullie al in Barcelona geweest?

Advertenties

2 thoughts on “Travelbucketlist #3

  1. Ik ben van nature nogal warm-bloedig en vermijd dus het warme klimaat. Ik heb eerder last van de zon dan van de vrieskou. Mijn voorkeur ligt in het koele noorden. 🙂 Ben dus nog niet in Barcelona geweest.
    Dankzij jouw blog kan ik me er wel iets bij voorstellen. 😉
    Ierland is meer iets voor mij ! 😀

    Vriendelijke groet

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s