Haar verven: Directions Haarverf

Eens in de zo veel tijd heb ik ontzettend veel zin om iets geks met mijn haar te doen. Deze keer (en eigenlijk de meeste keren) wou ik mijn haar verven in een gekke kleur. Ik heb toen bij de kapper een potje Directions haarverf gekocht en wil jullie graag vertellen hoe dit mij beviel. Ik had de kleur Tulip gekozen.

Ik koos voor Directions omdat het een semi permanente haarverf is en het weer uit je haar gaat na een aantal keer wassen. Ik had Directions al een keer eerder gebruikt en toen was de kleur na een aantal weken weer volledig verdwenen. Deze keer heb ik gekozen voor een veel fellere kleur (het valt dus veel meer op) en hierom hoop ik dat het er gewoon weer uit gaat. Dit zou wel zo moeten zijn, maar omdat ik een keer met een kleur spoeling (van L’Oréal, deze zag er na 28 wasbeurten nog steeds uit alsof hij er net in zat) een nare ervaring heb gehad vind ik het toch altijd wel even spannend.

Het aanbrengen van de haarverf doe je met handschoenen, natuurlijk had ik die niet in huis en heb ik mijn handen heeeeel erg vaak moeten wassen voordat ze niet meer roze waren. Ook kan je de haarverf het beste aanbrengen met een borstel, maar ik was eigenwijs en deed dat niet. Ik kreeg de verf dus niet op alle plekken en moet het nu nog een keer verven, omdat ik mijn eigen haar niet zo goed kan verven (gelukkig zit er meer dan genoeg verf in 1 potje!). Waar ik de verf wel goed kreeg (de bovenlaag van mijn haar) dekte het meteen! Het was niet nodig om mijn haar te bleken, dit komt onder andere doordat mijn haar dun en fijn is en als je geen blond haar hebt zou het goed kunnen dat je je haar wel moet bleken, tenzij je een donkere kleur neemt.

Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over deze haarverf en vind ik de kleur erg mooi. Nu alleen hopen dat deze kleur er ook goed uitwast! Ik kan deze verf dus aan iedereen aanraden die een keer wat anders wilt met haar haar. Ik zal nog een update geven over hoe goed deze kleur vervaagt en uiteindelijk verdwijnt. De lichtere kleur die ik heb gebruikt deed dit wel, dus die zijn naar mijn mening veilig te gebruiken!

wp-1486031611223.png

Hebben jullie je haar wel eens geverft? X

Advertenties

14 thoughts on “Haar verven: Directions Haarverf

  1. Ha schone kapster, is dit echt je nieuwe kleur, die op de foto???? Past goed bij je interieur! Hoop het binnenkort te kunnen bewonderen😉. Vanavond nog niet, ook niet eten helaas. Ben onderweg naar Vlieland. Maar binnenkort misschien wel es weer een uurtje beschikbaar voor een maaltijdje? Veel succes met de haarververij!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s