Eerste College Dag

Maandag was het zo ver… Na een lange vakantie, omdat mijn semester in Ierland 6 weken eerder afliep dan het semester in Groningen, moest ik weer beginnen met mijn studie. Dit betekende dat ik om 9 uur moest opstaan en wel 2 uur naar een hoorcollege moest. Wat stelde ik mij aan zeg… het zijn maar twee uurtjes en om negen uur opstaan hoort echt niet zo zwaar te zijn… Niet kunnen opstaan om negen uur is wel een beetje triets… Ik zou dat gewoon moeten kunnen en ga het proberen de rest van de week (vanaf woensdag, want vandaag heb ik heel erg uitgeslapen). Gelukkig kon ik wel iets goed doen vandaag en dat was colleges voorbereiden! Gelukkig hoef ik nog niet actief bezig met mijn bachelorthese, want ik had deze avond pas de informatie bijeenkomst!

Gisteren heb ik naast bijkomen van mijn oh zo zware ochtend (not, wat ben ik een aansteller) ook nog geturnd! Ik had het nog niet aan jullie verteld, maar eind februari ga ik terug naar Ierland om nog een laatste keer mee te doen aan een trampoline competitie met mijn vereniging! Ik heb daar echt ontzettend veel zin in, maar ik moet dan wel ergens kunnen oefenen. Hierom ga ik mij aanmelden bij de studenten turn vereniging (STUGG) in Groningen. Op maandag heb ik dan turnen en op de woensdag kan ik trampoline springen en daar mijn routine oefenen! Door die training heb ik alleen wel spierpijn… Beetje onverwachts aangezien ik wel weer het sporten heb opgepakt en bodyfit en bodypump echt meer kracht vragen dan turnen op het eerste gezicht… Toch zit ik nu met spierpijn, waarschijnlijk omdat je met turnen andere spieren gebruikt (of ik maak mezelf dit wijs zodat er geen deuk in mijn ego komt). Ik vond het wel ontzettend leuk om weer te turnen, ook al deed ik alleen maar de basics op de eerste training en had ik misschien wel iets meer willen doen (ook al was het voor mijn spieren wel goed dat ik niet meer deed)… Ik zal gewoon wat meer hulp van de coaches moeten vragen! Ik doe liever alle dingen eerst weer met een beetje hulp, zodat ik niet keihard onderuit ga en er eerst weer een beetje gevoel voor kan krijgen!

stugg_logo_gekleurd

Ik heb dus best een goede eerste college dag gehad! Ik moet me alleen niet zo veel aanstellen ’s ochtends, dan zit ik ook sneller weer in het ritme en kan ik meer doen voor mijn studie!

Is jullie nieuwe semester ook weer begonnen? X

Advertenties

2 thoughts on “Eerste College Dag

  1. Zoals Brigitte Kaandorp altijd zingt: Oh wat heb ik het zwaar…😂. Weer begonnen dus! Heerlijke tijd achter de rug en nu weer hard werken! Yak. Maar leuk dat he weer naar Ierland gaat, Super! Tot gauw😍

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s