Hiep Hiep Hoera, Mijn Blog Bestaat 1 Jaar!

Wauw, ik heb het gewoon volgehouden! Ik heb een jaar lang mijn blog bijgehouden! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik geen idee had dat mijn blog vandaag 1 jaar geleden gestart was… Toch leuk als WordPress je daar dan een melding van geeft!

1-jaar

Een jaar geleden was ik mijn blog begonnen omdat ik toen een tijdje als vegetariΓ«r door het leven wou hiervoor mijn vegetarische recepten wou delen en ook voor mezelf wou bewaren. Ook wist ik toen al dat ik van plan was om naar het buitenland te gaan en leek het mij leuk om daarvoor een blog bij te houden! Als je mij kent dan weet je dat ik altijd meteen alles wil doen waar ik mijn zinnen op heb gezet en zo begon dus mijn blog. In het begin wist ik niet zo goed wat ik er allemaal op moest zetten naast af en toe een recept, waar ik op een gegeven moment ook niet meer zo veel inspiratie voor had… Dus het bleef toen een beetje stil rond mijn blog! Ook volgde ik geen andere blogs en nu ik daar op terug kijk vind ik dat best jammer. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om te lezen wat andere mensen allemaal voor berichten plaatsen op hun blog. Gelukkig voor mij werd ik in Ierland een stuk actiever met het bijhouden van mijn blog en vind ik het helemaal geen probleem om te verkondigen dat ik een blog heb (nu schreeuw ik het niet van de daken hoor, maar zeg er niet meer expres niks over)! Het is een soort uitlaatklep, maar ook gewoon een leuke bezigheid. Ik kan op mijn blog bijhouden wat mij allemaal interesseert en ik vind het ook echt leuk als ik daar positieve reacties op krijg, dan krijg ik het idee dat mensen er ook nog wat aanhebben (zelfs als ze het gewoon alleen maar leuk vinden om te lezen wat ik schrijf)!

Omdat mijn blog nu 1 jaar is wou ik jullie vragen, wat voor berichten jullie het leukst vinden om te lezen πŸ™‚ Op mijn studie krijgen we altijd te horen dat feedback ontzettend belangrijk is om jezelf te kunnen verbeteren, dus ben ik heel benieuwd wat jullie van mijn blog vinden! Ik probeer namelijk elke keer weer om mijn blog persoonlijker te maken en nog beter bij mij te laten passen, dus ik ben heel benieuwd πŸ™‚

Advertenties

2 thoughts on “Hiep Hiep Hoera, Mijn Blog Bestaat 1 Jaar!

 1. Gefeliciteerd ! πŸ™‚ Is er taart voorzien? πŸ˜› πŸ˜‰
  Wat mij bij een blog laat terugkeren is de inhoud van de persoon zelf. Heeft die persoon iets te vertellen? Of is het maar zo’n meeloper die zegt wat men hoort te zeggen?
  Daarom is mijn advies: blijf jezelf. Als je gaat schrijven wat anderen willen dat je schrijft, dan is dat niet meer wie jij bent. Toch? πŸ™‚ Je zal misschien wel meer volgers hebben, dat kan.
  Je hoeft natuurlijk geen rekening te houden met mij. Doe wat je hart je influistert. πŸ˜‰

  Vriendelijke groet ! Op naar jaargang twee. πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

  1. Helaas geen taart omdat her zo onverwachts was.. Bedankt voor de tip! Ik zal proberen om in ieder geval zo door te gaan, maar misschien vinden mensen het leuk als ik vaker persoonlijke verhalen online zet bijv. Dan zal ik alsnog schrijven wat ik zelf wil natuurlijk, maar dan kan ik dat misschien wat vaker doen!
   Groetjes, Lotte

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s