Travelbucketlist: Bora Bora

Bora Bora, het eiland waar je hutjes hebt op het ontzettend blauwe water. Ik zie altijd zulke ontzettend mooie foto’s voorbij komen van dit eiland, daarom lijkt mij dit echt een ideale plek om een lekkere ontspannen vakantie te vieren. Hieronder vertel ik dingen die ik echt zou willen doen op bora bora, naast luieren op het mooie blauwe heldere water!

Snorkelen
Rondom Bora Bora zijn veel tropische vissen, schildpadden, prachtig koraal en zelfs dolfijnen! Walvissen en haaien zijn hier ook te vinden, dit lijkt mij dan iet wat spannender dan een lieve schildpad, maar als het veilig is dan is het natuurlijk ontzettend gaaf om die dieren te zien. De hoofdatractie zijn alleen de manta’s, ik heb deze nog nooit van dichtbij mogen zien en het lijkt mij echt ontzettend gaaf om naast deze dieren te mogen zwemmen. Ik heb al vaker gesnorkeld tussen de vissen, maar dit lijkt mij echt ontzettend mooi!

snorkeling-underwater-sealife-bora-bora
Wandelen
Naast dat het onderwater leven heel erg indrukwekkend is op bora bora, is de natuur boven water ook de moeite waard! ‘S ochtends kan je heerlijk wandelen. Vooral een strandwandeling langs de palmbomen lijkt mij heel erg leuk!

palmbomen-bora-bora
Kennismaken met de bewoners van bora bora lijkt mij ook erg leuk, ontdekken hoe zij samen leven met de zee en hoe zij hun dag doorbrengen. Mocht ik ooit naar Bora Bora kunnen gaan dan denk ik echt dat ik ontzettend onder de indruk ben van dit mooie tropische eiland! Ik zal mijn ogen uitkijken!

Wat vinden jullie van Bora Bora? X

Advertenties

4 thoughts on “Travelbucketlist: Bora Bora

  1. Word net wakker en zie die mooie plaatjes en lees je mooie dromen. Ik wil wel mee naar bora bora …. Ga kijken waar het ligt. Trouwens.. Vlieland is ook mooi (net geweest) maar wel ietsje kouder op dit moment. En zeehonden ipv haaien. Fijne dag Lotte!😍

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s