Pesto pastasalade

Ik had jullie al verteld dat ik weer ben gaan turnen en nu moet ik op woensdag mijn avond eten meenemen naar de training. Ik heb namelijk van half zes tot half tien training (van half zes tot half negen zijn er open uren, maar hierdoor kan je wel lekker lang extra trainen en dat wil ik natuurlijk!) en het is dan wel heel fijn als ik wat eten mee heb. Ik vind het fijner om geen broodjes mee te nemen, maar een soort van avond eten zodat ik wat groente binnenkrijg, ik heb er namelijk geen zin in om om half tien nog te gaan koken… Ik zal jullie dus dus een heel simpel recept voor een erg lekkere pasta salade geven, je kan hem makkelijk meenemen voor onderweg of klaarmaken als je niet zo veel tijd hebt om te koken.

wp-1487070569875.jpg

Ingrediënten:
4 Zongedroogde tomaten
6 Olijven
1 Zoete puntpaprika
40 gram Feta
Ongeveer 15 basilicum blaadjes
1 eetlepel Groene Pesto
1 portie Pasta
Een klein beetje olijfolie

Breng water in een pannetje aan de kook en doe hier de pasta in, kook deze volgens de instructie op de verpakking. Snijd ondertussen de olijven, puntpaprika, feta en zongedroogde tomaten in stukjes. Doe deze vast in je bakjes (of kom/bord als je het voor thuis klaarmaakt). Voeg hier de basilicum blaadjes en eetlepel pesto aan toe. Laat de pasta afkoelen als hij klaar is met koken en voeg hier dan wat olijfolie aan toe zodat de pasta niet aan elkaar blijft plakken. Als de pasta koud is voeg je deze toe aan de rest van de ingrediënten en mix je alles door elkaar. Deksel erop en je bent klaar om te gaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s