Ierland here I come!

Eindelijk, het is zo ver! Morgen vlieg ik weer naar Ierland om al mijn trampoline vrienden weer te zien en om mee te doen aan nog een trampoline wedstrijd. Ik vlieg deze keer met ryanair voor 70 euro naar dublin, een kleine vakantie naar Ierland is dus snel geregeld!

In Ierland slaap ik bij een goede vriendin van me en ze woont daar echt heel mooi met een prachtige keuken! Ik kom woensdag aan en helaas moet ik donderdag studeren zodat ik niet verder achterloop en moet ik als ik thuis ben ook even flink aan de bak om er voor te zorgen dat ik weer helemaal bij ben na de hertentamen week! Ik had namelijk een heel gezellig weekend, maar van studeren was niet zo veel terrecht gekomen… Donderdag avond heb ik gelukkig nog een trampoline training om al het leren van me af te schudden en te beginnen aan een ontzettend leuk weekend. Ook is het wel handig om mijn oefening op de trampoline en dubbele mini trampoline nog even te oefenen aangezien ik hier in Nederland maar twee springtrainingen heb gehad… Ook kan ik dan nog even mijn flikflak oefenen, die ik moet kunnen voor tumbling routine (na een arabier) en ik kan hem nog niet zonder hulp… Goed bezig Lotte, waarom wou je ook alweer tumbling niveau twee doen? Gelukkig is er vrijdag ook nog een training en moet ik het gewoon maar eventjes doen! Naast veel springen is er ook veel gezelligheid en een heel leuk thema feestje, het thema is The Great Gatsby! Hiervoor heb ik een hele mooie nieuwe kantenrok en een spagettieband shirtje. Mijn vriendin in Ierland heeft een aantal tweede hands parelkettingen gekocht en twee hoofdbanden die ik ook mag lenen! Mijn outfit is dus gelukkig compleet! Nu nog hopen dat alles goed gaat met de treinreis naar Amsterdam en met vliegen, en dan op naar een geweldig weekend!

Willen jullie al naar Ierland? X

Advertenties

2 thoughts on “Ierland here I come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s