Dagje reizen

Woensdag moest ik al om half acht opstaan, ja dit is voor mij vroeg aanngezien ik nooit eerder dan elf uur college heb (lucky me)! Ik was gelukkig ruim optijd voor de trein en kon dus zitten. Eenmaal aangekomen op het vliegveld ging het wat lastiger… Ik kon er niet helemaal achter komen waar ik precies moest zijn, ik had namelijk een mobiele boarding pas! Ik wist dus niet precies waar ik heen moest om bij de douane te komen maar nadat ik het aan een paar mensen had gevraagd stond ik snel in de rij en werden mijn spullen gecontroleerd. Alles ging eigenlijk heel makkelijk bij de douane, ik wist al beter dan eerst wat ik allemaal ui mn tas moest halen en kon snel door de poortjes heen. Helaas kwam 1 van mijn tassen terrecht in de rij die nog even extra gecontroleert moest worden… Toen gebeurde er alleen iets vervelends, mijn humous werd afgepakt! Daar baalde ik van, dat was namelijk mijn lunch samen met rijstewafels… Gelukkig had ik nog geen trek en kocht ik een soort van waterflesje op het vliegveld en ging ik zitten lezen. Toen was het ineens tijd om naar mijn gate te gaan en raakte ik natuurlijk weer gestrest. Er stond op het bord dat alle passagiers naar de gate moesten dus liep ik er zo snel mogelijk heen terwijl ik bang was dat de gate sloot en ik niet meer mee kon. Eenmaal aangekomen bij de gate bedacht ik me dat ik eigenlijk nog naar de wc moest en heb toen ontzettend gestrest een sprintje naar de wc getrokken. Toen ik weer aankwam bij de gate was ik natuurlijk hardstikke optijd en moest ik nog lang wachten op het vliegtuig dat vertraagd was. De vlucht ging prima en voor ik het wist waren we al geland!

Eenmaal aangekomen in Dublin had ik echt honger en ging ik opzoek naar humous of iets anders waat ik mijn rijstewafels in kon dippen. Dit was helaas niet te vinden en toen ben ik bij de MacDonalds beland. Dit was een prima manier om er weer voor te zorgen dat mijn suiker niveau weer omhoog ging en ik kreeg weer wat energie! Toen ik alles op had was het tijd om naar de bus te gaan. Het was even zoeken, maar toen ik eindelijk de juiste halte had gevonden bleek dat ik de bus volgens het schema echt net gemist had. Gelukkig ging er over 20 minuten weer een bus, die natuurlijk een kwartier te laat vertrok! Hierdoor vroeg ik me wel af of ik de bus wel echt gemist had, aangezien er redelijk wat mensen op die bus stonden te wachten. Gelukkig zat ik eindelijk in de bus en was ik onderweg naar de halte waar ik zou moeten overstappen. Ook bijn deze halte moest ik natuurlijk wachten, wel een half uur. Hierdoor duurde het in totaal ongeveer twee uur voordat ik in bus nummer 2 zat. Hierdoor kwam ik pas om negennuur aan bij de vriendin waar ik zou slapen. Gelukkig was het heel gezellig toen en viel ik uiteindelijk als een blok in slaap!

Hebben jullie ook dit soort vervelende ervaringen met het openbaar vervoer? X

Advertenties

2 thoughts on “Dagje reizen

    1. Jaa zeer zwaar haha, maar voor iedereen die een hekel aan de ns heeft kan ik het aanraden om een paar uur met het openbaar vervoer in Ierland te reizen, dan besef je meteen dat het eigenlijk best wel goed geregeld is! Ik ben nu vooral heel blij dat ik goed ben aangekomen en je hebt gewoon een grote dosis geduld nodig, die was ik in Nederland weer kwijtgeraakt… Het briesje viel nog mee woensdag, maar alle vluchten waren hierdoor wel vertraagd
      Groetjes, Lotte

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s