Versatile Blogger Award

Dit is de eerste blogger award waar ik voor ben genomineerd, wat ontzettend leuk! Dankjewel Victoria Hanmer voor de nominatie, ik lees je blog altijd met heel veel plezier!

Dan zal ik nu zeven feitjes over mezelf delen!

 1. Mijn knieën zijn een soort van kapot. Mijn rechter knie heb ik ooit gebroken met skiën en ik heb twee keer een blauwe plek op op het bot van mn knie gehad door een ongeluk met basketballen, hierdoor zijn m’n banden opgerekt en ben ik gestopt met basketballen. Dit vond ik echt ontzettend jammer, maar ik kan helaas geen sporten meer doen waar ik snel moet reageren op wat andere mensen doen.
 2. Ik heb een hamster, die mij niet echt aardig vindt… Hij vind het nog steeds erg eng om aangeraakt te worden, dus doe ik dit alleen nog maar als het echt noodzakelijk is. Inmiddels is hij al een oude opa, maar nog steeds heel actief als het aankomt op alles onderzoeken.
 3. Ik spreek ook Duits, dit is alleen zo ver weg gezakt dat ik het alleen nog maar kan verstaan en geen goed lopend gesprek meer kan voeren. Ik probeer het nu weer op te pakken door met Duolingo te oefenen. Als dat beter gaat dan kan ik proberen om Duits te gaan praten met een hele goede vriendin van mij die uit Duitsland komt.
 4. Ik heb mijn haar inmiddels al meerdere keren geverfd. Ik heb een dip-dye gehad, waar de onderkant van mijn haar bruin was; ik heb het “rood” gehad, de kleur op de verpakking zei Cherry Black; omdat deze kleur er maar niet uit ging na 28 wasbeurten heb ik het weer blond geverfd; hierna heb ik er highlights aan toegevoegd; daarna heb ik meerdere keren geprobeerd om het roze te verven, de laatste keer was het pas echt goed gelukt, ik koos namelijk elke keer een te lichte kleur terwijl ik juist een fellere/donkerdere kleur most aangezien ik mijn haar niet heb gebleekt. Ik moest dus een kleur kiezen die iets donkerder was dan mijn eigen haar en dat durfde ik steeds niet; inmiddels heb ik het in Ierland paars met roze geverfd voor het goede doel (later komt hier nog een blogpost over).
 5. Zingen vind ik ontzettend leuk, maar ik ben er niet heel erg comfortabel mee om te zingen als andere mensen dit kunnen horen.
 6. Ik gebruikt relatief weinig make-up. Ik gebruik alleen mascara, wenkbrauwpotblood, eyeliner, lippenstift en heel af en toe oogschaduw. Nu ik dit opschrijf klinkt dit nog best wel veel…. Maar ik gebruik geen foundation, bronzer, highlighter of al die andere make-up die mensen nog meer gebruiken. In mijn ogen gebruik ik dus alleen de basics (natuurlijk zijn er veel meer mensen die dat doen, maar na een tijd in Ierland geweest te zijn voelt het alsof ik nauwelijks make-up gebruik).
 7. Mijn ouders zijn uit elkaar. Ze zijn zelfs al zo lang uit elkaar dat ik het me niet eens kan herinneren dat ze nog samen waren. Natuurlijk zijn er wel foto’s, maar ik kan me die tijd gewoon niet echt meer herinneren. Ik denk ook dat juist omdat ik het me niet kan herinneren het me eigenlijk ook niet uitmaakt, ik heb nooit heel erg bewust mee moeten maken dat mijn ouders uit elkaar gingen en dat ik ineens van de ene ouders naar de andere moest gaan. Dat was voor mij normaal.

Ik ga geen 15 bloggers nomineren, maar 3!

Sanne, sannebeautylife

Stacy, Life of Stacy

Het leven van stephanie

De regels:

 1. Je moet de persoon die je genomineerd heeft bedanken en naar hun blog linken.
 2. Benoem de nominaties en laat ze weten dat ze genomindeerd zijn.
 3. Nomineer 15 bloggers naar keuze. (ik doe er dus wat minder).
 4. Deel 7 feitjes over jezelf.

Groetjes, Lotte

Advertenties

2 thoughts on “Versatile Blogger Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s