Mijn Weekend in Ierland!

De dag nadat ik was aangekomen in Ierland heb ik eerst een ochtend gestudeerd en veel bijgeslapen natuurlijk! Ik was echt uitgeput na een vermoeiende reisdag. Daarna ben ik samen met Alex (de vriendin bij wie ik sliep) Limerick ingegaan en zijn we op zoek gegaan naar accessoires voor het feest dat we op vrijdag zouden hebben met als thema “The Great Gatsby”. Veel accessoires hebben we niet kunnen vinden, maar ik heb wel hele leuke sokken gekocht (ik ben volgens mij een soort van gekke sokken verzameling gestart) en een jurk voor het gala van mijn studievereniging waar ik met een vriendin heen ga. ‘S avonds zijn we naar de trampoline training gegaan en het was heel erg fijn om weer eens langer dan 40 minuten te kunnen trainen! Het was ook heel erg leuk om iedereen weer te zien πŸ™‚

Op vrijdag hebben we weer ’s ochtends gestudeerd en daarna zijn we gaan helpen met het opzetten van de trampoline’s voor de wedstrijd. Hierna hebben we nog twee uur kunnen springen en ik ben heel blij dat ik toen kon zeggen dat mijn routine steeds beter ging! ‘S avonds was het feest en dat was echt ontzettend leuk! Alex had mijn haar gedaan en ik vond het zo goed bij het thema passen. Ik heb ook die hele avond hakken aangehad en daar was ik best wel trots op, normaal gesproken zou ik dat echt niet volhouden. Ik voelde me dus best wel Iers door alle make up die ik op had en de hakken. We zijn die avond vaak in een photo booth gegaan met allemaal verkleed attributen en daar heb ik nu hele leuke foto’s aan over gehouden! Na die avond waren mijn benen alleen wel echt ontzettend moe…

img-20170224-wa0016.jpg

Op zaterdag moesten we al om negen uur klaar staan in de sporthal voor de algemene warming up, daar was ik op dat tijdstip echt nog niet aan toe… Uiteindelijk toch maar gaan opwarmen en gaan springen, want dat was wel nodig! De eerste paar keer op de trampoline waren dan ook shit. Gelukkig ging het later op de dag een stuk beter en ben ik trots op wat ik uiteindelijk heb neergezet. De scores waren niet helemaal wat ik verwachtte aangezien iedereen de hele tijd zei dat het echt goed was, en na afloop ook zei hoe kan het dat je niet op het podium stond. Dat zal alleen altijd zo zijn met wedstrijden, je zal niet altijd de scores krijgen die je wilt en dat is prima! Ik kan in ieder geval zeggen dat ik er trots op ben hoe goed mijn routine uiteindelijk ging! Die avond was het weer feest, en ik hield het hier nu echt niet vol, mijn benen waren kapot van al het springen. We zijn die avond ook eerder naar huis gegaan om nog een beetje slaap te kunnen pakken! Ik ben heel blij dat we dat hebben gedaan, want op zondag stortte ik echt in na alle wedstrijden.

Op zondag had ik namelijk nog drie wedstrijden te gaan! Op de dubbel mini trampoline, tumbling en synchro. De tumbling en dubbel mini trampoline gingen prima, maar omdat ik niet zo veel geoefend had viel het toch een beetje tegen. Het was wel leuk om te doen! De synchro deed ik samen met Alex en die ging echt heel erg goed! We sprongen gelijk en kregen ook een goede score die goed genoeg was voor de derde plaats! Kan ik dus toch nog een medaille mee naar huis nemen! Toen alles uiteindelijk opgeruimd was gingen we snel naar huis en ben ik meteen in slaap gevallen. Ik heb toen twee uur geslapen, daarna even wat gegeten en toen weer mn bed in gedoken. Ik was gesloopt!


Maandag was mijn laatste dag in Ierland en heb ik voor verschillende goede doelen mijn haar ververfd. Gedurende het weekend heb ik geld opgehaald en toen mijn haar paars met roze geverfd. Gelukkig is het semi permanent en zal het er wel weer uit gaan, wel vind ik het er leuk uitzien!
wp-1488450362459.png

Hoe was jullie weekend? X

Advertenties

2 thoughts on “Mijn Weekend in Ierland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s